Şimdi Ara

N11 - 150 TL DE 25 TL ANINDA İNDİRİM (MOBİL ALIŞVERİŞLERDE - HAFTASONUNA ÖZEL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
13
Favori
14.811
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Hayko

sepette hala bekliyor bi lg 32gb :)

%3 hokus pokus
    111 tl tık hızında
    25 tl anında indirim

1250 tl ye kadar düştü.

bonus kart yok maalesef en uygun bu fiyata geldi sizinki cidden uygun olmuş :)

Şimdi macera şöyle başladı bende 1000/222 hesap vardı bakdım millet 110-120 fiyat çekiyo (1000-111 bedava bisürü kişi veriyo kim neden 100-110 tl o hesaplara verir anlamış değilim)

bende bi arkadaşın ilanında gördüm hesapda 3000-333 ve benim alacağım g3 için hokus pokus vardı zaten 200 tl indirim oluyodu bende dedim bendeki hesabı ölü paraya 80 liraya satayım ki ederi bu anında satıldı bide üstüne bu direk indirim gelince balllı kaymak oldu 222 yerine 300-310 tl indirim oldu bide bonus kartla patlattım 111 bonus hatta 10da boşyokdan bonus geldi lg g3 32gb 1030 tl gibi paraya geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

Şu 1000/222 n11 çekine 120 lira isteyen bölüm mü orası :)

evet evet beni anlayan çıktı şükür cahil olsamda,bakınız lütfen o 120 liraadan satılan çekler ne kadara satılıyor şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

adamın ironi yapmadığı çok açık

Bu işbank kodu ne dandik bir kupondur ya, hiçbir yerde geçmiyor..

benim alacağım üründe geçiyor :) Kullanmayacaksınız...

• Arabanın filtreleri değişecek, filtre de geçiyormuş
    Çek satışta 5liraya satan var.

• bende bir adet 200 e 33 işbankası var... fakat mobil indirimi kullandım... sadece 33 tl indirim isteyen kişi için bedelsiz kullandırabilirim...
  • Hocam bu ince ve nazik tavrınızdan ötürü sizi kutlarım inanın sizin gibi babayiğit arkadaşlar yok hani parayla satarsın ama herşeyin para olmadığını bilen kişi sayısı maales ki çok az özellikle bu forumda bu güruh fazla yani hep banacılardan geçilmiyor

• NERDE BU HOKUS POKUS? BİR BANA GELMEDİ VİZDANSIZ, BİR YOLU YORDAMI VAR MI?
  • quote:

adamın ironi yapmadığı çok açık

Bu işbank kodu ne dandik bir kupondur ya, hiçbir yerde geçmiyor..

eyvallah doktorum şükür ironi yapmadığımı anlamış sağol yaa vallahi mutlu oldum,istemeden de olsanız destek oldunuz adam ironi demiş yahu bir ironimiz eksikti şu cahil halimizle ironi bile yaptırdılar iyiymiş ama

• quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

Hocam bu ince ve nazik tavrınızdan ötürü sizi kutlarım inanın sizin gibi babayiğit arkadaşlar yok hani parayla satarsın ama herşeyin para olmadığını bilen kişi sayısı maales ki çok az özellikle bu forumda bu güruh fazla yani hep banacılardan geçilmiyor

iyi geceler bi daha alıntılamazsanız sevinirim.

• Tam da SSD alma arifesin de çook iyi oldu

150-160TL ye güzel bir SSD denk getirirsem göbek atarım diyordumhttp://www.n11.com/memoright-120-gb-v3m-sata3-senkr-ssd-530320-P31580931 Bu SSD kargo dahil 132TL ye geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cahilmuallim

Hocam bu ince ve nazik tavrınızdan ötürü sizi kutlarım inanın sizin gibi babayiğit arkadaşlar yok hani parayla satarsın ama herşeyin para olmadığını bilen kişi sayısı maales ki çok az özellikle bu forumda bu güruh fazla yani hep banacılardan geçilmiyor

iyi geceler bi daha alıntılamazsanız sevinirim.

peki saygıdeğer hocam pek muhterem matematik dâhisi hocam bu 30 lirayı isterseniz pm ile anlatayım size ufuk vermesi açısından yoksa ben akıl vermek falan ne haddime cahilim sonuçta hani böylede yaftalandık iyi mi yalnız birgün buna benzer durum başınıza gelirse bakkal hesabıyla biraz da kurnazlık demeyelim de azbuçuk esnaf mantığı ile yaklaştımı kar üstüne kar koyarsınız hani vardır ya hadiste inanır yada inanmassınız size kalmış ”Ticaret yapın, çünkü rızkın onda dokuzu oradadır.” hani bu hadiside düşünmüyor değilim çünkü memurluk biliyorsunuz bizim ülkedeki maaşı bellli ticaret de memuriyete engel yaklaşma-uzaklaşma ikileminde kalıp duruyorum sizde memursunuz ama daha fazla para olsa yok demessiniz eminim

• Konu bayağı rayından çıkmış ama bu muallim ve cahil arkadaş herhalde ikinci el çek bölünündeki çek satışalrını çok fazla takip etmiş ve ciddi suistimalleri görmüş olacak ki ironi ile karışık bir realiteyi paylaşmış inanın bende belki 30 değil ama ona yakın bir fiyata satabilirdim,o konuyu biraz irdeleyince neler çıkıyor neler

• N11 bonus kampanyasından Pegasus kart sahipleri de yararlanabiliyor mu ?
  • LG G3 32GB LIĞINI 1429- (222+111+25+5,5) *0,97 =1033,5 TL YE İNDİREBİLİYORUM BAŞKA KUPON VARMI
  • 82 tvler 440 a falan geliyor fiyata yorumu olan varmi?
    Tabiki vestel yada urunleri degil axen

• quote:

Orijinalden alıntı: blueboyege

LG G3 32GB LIĞINI 1429- (222+111+25+5,5) *0,97 =1033,5 TL YE İNDİREBİLİYORUM BAŞKA KUPON VARMI

Hocam 222 nerden gelmisti cogu kisidede var?

• quote:

LG G3 32GB LIĞINI 1429- (222+111+25+5,5) *0,97 =1033,5 TL YE İNDİREBİLİYORUM BAŞKA KUPON VARMI

111 dediginiz puan oluyor degilmi hocam alisveris sirasinda dusmuyor yani urun yaklasik 1150ye geliyor yanlismiyim? (Tabiki bu fiyat icinde efsane o ayri )
    Birde 0.97 nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 27 Aralık 2014; 5:46:31 >

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    1500 LİRALIK ALIŞ VERİŞE VERMİŞTİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

111 dediginiz puan oluyor degilmi hocam alisveris sirasinda dusmuyor yani urun yaklasik 1150ye geliyor yanlismiyim? (Tabiki bu fiyat icinde efsane o ayri )
    Birde 0.97 nedir?

222 TL SPET KUPONU
    111 TL GARANTİ BONUS
    25 TL MOBİL İNDİRİMİ
    5,5 TL SALLAMATATİK PUANLARI
    0,97 YANİ YÜZDE 3 LUK INDİRİM İSE HOKUS-POKUS İNDİRİMİ

• ssd almak için mobil indirim bekliyordum ama tık hızında dağıtılınca umudumu yitirmiştim öbür ayı bekliyordum.
    ssd için %3 ürün kuponu vsr 25 de bu vat üsyüne başka neyle birleşir. hokus pokus nedir muhabbeti dönüyor ama anlamadım. pepsi hala 11tl veriyor mu kod için yardımcı olursanız sevinirim çünkü kola içmiyorum o nedenle boş yere gidip pepsi almak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.