Şimdi Ara

n11 3 kupon birden çek kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
8
Favori
5.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kilecerme

2016 yılının ilk çöpü. kendilerini kutluyoruz. 10dk önce 1000 tl'ye 110 tl indirim veriyorlardı yeni yıl diye 250 liralık alışveriş yapacakmışım da 1000 tl limitli 100 tl çek verecekmiş.

aynen hocam 2016 aralık ayına kadar artıkları ısıtıp ısıtıp önümüze kampanya diye koyarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 bitmiş

• 2 haftadır N11'i övdük, helal olsun güzel indirimler yaptı diye, Ancak bugün N11 ölmüş gerçekten. Ben yılbaşına güzel bir indirim bekliyordum
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Hakikaten 100/25 bile kötüydü.Son gün 100/25 700/50 verilir mi yahu. Patlatacaktın 1000/100,500/50,200/44,100/40,50/20.
    Birleşmeyen %10 ile birleşseydi bunlar patlama olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kampanya mi olur yaa..hiç yapma daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: poet3333

quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

n11 yeni kart puan kamp. ne acaba..??

1-15 ocak arası banka kampanyası olmaz mı 15 gündür boşa bekliyoruz desene :(

%25 çekimi yeni banka kampanyasına saklıyordum combo için ama pek gelecek gibi durmuyor. 7 sine kadar bekleyip harcayacağım yapacak bişi yok. n11 aralıkta yılsonu hedef ciroyu toparlama uğruna baya cepten yedi, şimdi uzun bir dönem keriz.avi ile durumu toparlamaya çalışacaktır tahminim. Yani uzun bir süre gelecek kampanyalardan umudum yok açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 1 Ocak 2016; 11:35:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadaya bağlamış n11 de

• %25 çekimi kullanıp 400tl civarı alışveriş yapacağım,gelen çeklerde dursun bir kenarda lazım olur elbet,kazanılan çekler başka kampanyalarla birleşirse iyi olur
  • Oto teyp vardı dün gece 59.90 fiyatı. Bugün için özel indirim falan dediler sabah baktım aynı fiyattan indirim diye satışa koymuşlar ilginç.

• Artan indirim kampanyası çok iyiydi. Çok talep gördü bence n11 satmadağı kadar ürün sattı. Çok ses getirdi. Devam ettirmelilerdi bence. Çok kupon kastık sattık iyi oldu. Ben en az 5bin liralık alış veriÅŸ yaptım

• Tam konusu değil ama mevcut artan kuponlarımız 8ine kadar alışverişlerimizden artmaya devam edecek mi?

• 2 senedir n11 ilk 6 ay adam gibi kampanya yapmıyor.

• milliadam M kullanıcısına yanıt
    artma işi bitti hocam. ayın 7 sine kadar mevcut kuponu kullanabilirsiniz sadece
  • Yuzde 25 lik cekim var banka kampanyasi gelirmi yoksa bekleyeyimmi nedersiniz fikirlerinizi alayim.

• %25 için bende yeniyıl kart kampanyasını bekledim ama n11 ters köşe yapacak gibi duruyor. En kötü; denizbankın paracard kampanyası ile 50 bonus alınabilir.
    https://www.denizbank.com/kampanyalar/kredi-karti/banka-kartlari-kampanyasi/banka-karti-e-ticaret-kampanyasi.aspx
  • Bence 15 gün sonra banka kampanyasıyla 100 puan gelirse mantıklı olur..

• n11 de hangi kart kampanyası olacak sızan bilgi var mı arkadaşlar :)
  • Banka kampanyası bekleyelim dedik yılın ilk bombasını kart kampanyası yapmayarak patlattı N11. Muhtemelen 9-10 Ocak gibi bir bankanın puan kampanyası olur.
  • Banka kampanyası olsa bugün mu olurdu artık ihtimal yok mu pazartesi falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poet3333 -- 1 Ocak 2016; 16:31:05 >
  • İlk defa kullanacağımız tuşlu telefonda geçerlimi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.