Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence cok ıyı kampanya degerlendırecegım
  • Yine şu kadar alışveriş yapmak gerekciler gelmiş. Arkadaşlar 222 TL kuponlar 175 TL'den, 111 TL kuponlar 75 liradan aşağı satılmaz. Kupon kazandıktan sonra alışveriş yapmanıza gerek yok forumun çek satış bölümünde birkaç dakikada satabilirsiniz.

1500 lira alışverişe ki piyasanın en uygun fiyatları ile 175 TL indirimi kim yapar bu zamanda. Diğer çek tutarları da çok iyi. Muhteşem bir kampanya kıymetini bilene. Ben gram altın alacağım 3 hesapla. 3x222 TL kuponu 3x175 TL olarak satıp 525 TL indirimle altın almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 27 Kasım 2014; 1:11:18 >
  • n11 de doydu artık bu sefer para harcatamayacak bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

n11 de doydu artık bu sefer para harcatamayacak bence

n11 bu mesajın atılma zamanına 100 tl altlimitsiz kupon vermeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 27 Kasım 2014; 1:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

n11 de doydu artık bu sefer para harcatamayacak bence

Zamanlama manidar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    o fiyatlardan satılacağını pek sanmıyorum ama göreceğiz
  • arkadaslar n11 altın alıslarına avantajx oduyormuydu hatırlayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: furuncu64

o fiyatlardan satılacağını pek sanmıyorum ama göreceğiz

N11 çeklerinin minimum oranı budur, onlarca çek sattım aldım. İhtiyacım olursa 222'lik çekleri 175 liraya havada kaparım ben. 175 liraya düşmez bile.
  • Süper zamanlama bence de n11e kapak olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

arkadaslar n11 altın alıslarına avantajx oduyormuydu hatırlayan varmı

HAyır ödemiyor hocam. Bu arada kampanya bana da iyi gibi geldi tabi kupon zamanı satıcılar fiyatları şişirmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06Ankara06FB -- 27 Kasım 2014; 1:31:04 >
  • Alınık 77 veya 111 tllik kupon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankara06FB

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

arkadaslar n11 altın alıslarına avantajx oduyormuydu hatırlayan varmı

HAyır ödemiyor hocam. Bu arada kampanya bana da iyi gibi geldi tabi kupon zamanı satıcılar fiyatları şişirmezse

saolasın renkdasım
  • daha bugün 780 tl ye tablet aldım :( o kadar kampanya bekledim bişey gelmedi olacak iş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

daha bugün 780 tl ye tablet aldım :( o kadar kampanya bekledim bişey gelmedi olacak iş değil

iptal et kardes sıkıntı olacagını sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishbone540

111 TL bonus'a veriyor onunla birleşme ihtimali var mı ? yani 2000 TL'lik bi ürün alacam mesela 222 oradan 111 de bonus card'tan 333 TL böyle birşey olabilir mi ??

Aynen öyle hatta şuan 1500/44 kuponda var
    333+44
    Bide diğer ay banka kartı kampanyası olur büyük ihtimal 111de ordan
    333+44+111
    ve bu yüksek meblağlı işlemler için n11in verdiği %1lik puanıda hesaplarsak 30küsürde ordan gelir
    Diğer ay harcama yaparken bi şekilde misal elektronik 1000 üstüne 50 tl gibi bi indirimde gelse bu ihtimaldir ama
    Yani kabaca enaz 3000 tllik alışverişe 600-700 tl arası indirim alınır genel olarak
    Gayet başarılı bence ama alacak ürün lazım
    Lazım olmayan ürünüde ben almıyorum onun için benim açımdan sıcak fırsat değildir kendileri

• 2 defa yüklü alım yapacaklar için sıcak olabilir ama durduk yere kimse de bu kadar yüksek alışveriş yapmaz diye düşünüyorum

yapar mı yoksa ,bu forumdakilerden her şey beklenir
  • 1500 tl altın alıp, 222 tl lik kupon kazanmak çok mantıklı şuan.

çek satışta 100 tl ye her turlu satılır kupon

• N11'de altin piyasaya gore pahali birde bozdururkenki zarari sayarsak bi avantaji kalmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kuponların kazanılabildiği en son tarih 11 Aralık olarak görünüyor
    Bu durum, o tarihe kadar 2 gün geçerli 1500 e 150 indirimi v.b. veya kupon kampanyası olmayacağı anlamına mı geliyor arkadaşlar ?
    Tecrübeli n11ci üstadlar bilir belki diye şeedim dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertsss -- 27 Kasım 2014; 2:32:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

N11'de altin piyasaya gore pahali birde bozdururkenki zarari sayarsak bi avantaji kalmiyor

+1 aynen öyle şuan arıyorum, kıyaslama yapıyorum filan ama yok arkadaş misal ;http://www.n11.com/20-gr-24-ayar-kulce-altin-ucretsiz-kargo-P14886552 1810 TL başka bi site'de 1710 TL arada 100 TL oynuyo bozdurukende bi 30 gitse 130 TL zarar 222 TL'de gelir. Keşke bu kadar uğraştırıcaklarına bi tık hızında indirim filan verselerdi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.