Şimdi Ara

N11 artan indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 den yüzde 5 hediye çekim vardı 115 TL lık alışveriş yaptım 25 lirasını puan ile odedim ama satıcı ürün elimde yok iptal edin diyor.
    N11 i aradım hikâye anlatıyorlar siz nakit 100 tl altı kaldiniz yüzde 10 kazanamazsiniz diyorlar.
    Ama n11 den mail geldi satın almayı tamamlayınca yüzde 10 kazanacaksınız diyor.
    Ne yapayım iptal edeyimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• integer kullanıcısına yanıt
    Yeri burası değil. önce forum kurallarını öğren
  • quote:

Orijinalden alıntı: integer

N11 den yüzde 5 hediye çekim vardı 115 TL lık alışveriş yaptım 25 lirasını puan ile odedim ama satıcı ürün elimde yok iptal edin diyor.
    N11 i aradım hikâye anlatıyorlar siz nakit 100 tl altı kaldiniz yüzde 10 kazanamazsiniz diyorlar.

Satıcı elimde yok diyor siz iptal edin başka yerden sipariş verin tabi önce stok sorun, çek ve para iadesi olacağını düşünüyorum, sıkıntı olursa n11 i arayın ancak bunun için konu açmanıza gerek yok bir n11 konusu içinde sorabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

N11 den yüzde 5 hediye çekim vardı 115 TL lık alışveriş yaptım 25 lirasını puan ile odedim ama satıcı ürün elimde yok iptal edin diyor.

kartından ödediğin para 100 tl altına düşerse %10 kazanamazsın.
    Ödemeyi iptal edersen de kazanamazsın. satıcı iptal etmeli.
    Edit: 25 lira puan kredi kartı puanı mı , n11 puanımı o önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 17 Kasım 2015; 12:32:02 >
  • Satici iptal etsin sen etme

• Karttan puan dahil yüzde 115 TL odedim

Kusura bakmayın canimi sıktılar nereye acacagimi bilemedim

• Kredi kartı puanı kullandım ama n11 den arayan puan hariç 100 TL üstü olacak diyor ama kampanya koşullarında böyle bir şey yazmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİKSA 200 TL İNDİRİM KUPONU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Stok yoksa siz iptal etmeyin!!!!!
    Mağaza iptal/red etsin söyleyin!!!
    Çek tekrar tanımlanır...
    Siz iptal ederseniz çek tanımlanmaz diye biliyorum...

Ayrıca, n11 puanı değilde Banka puanı kullandıysanız çek tanımlanır. N11 in çok bilmiş temsilcileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 17 Kasım 2015; 12:37:19 >

• quote:

Karttan puan dahil yüzde 115 TL odedim

satıcı iptal ettiğinde bana çek kazandırdı
  • Biraz önce satıcı aradı ürünü buldum yollayacagim diyor
    Bu işte bir şey iş var ana ben anlamadim

• quote:

Biraz önce satıcı aradı ürünü buldum yollayacagim diyor
    Bu işte bir şey iş var ana ben anlamadim

Gelen Kargoyu telefonunuzdan video çerek açın!!!

• Kart puanında sorun olmaz, biz mh'lerden daha iyi biliyoruz herşeyi boşuna çalışıyorlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kart puanını kullandığınız da 100 tl nin altına dusmeyecek satıcı iptal etse dahı bu kampanyadan faydalanamazsin . Kargo vs herseyi düşüçeksin çıplak 100 tl üzeri kalmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanTEAC -- 17 Kasım 2015; 12:54:53 >
  • İyide n11 mail gönderdi sıradaki indirimin yüzde 10 diye

• quote:

Karttan puan dahil yüzde 115 TL odedim

kattaki puan nakit yerine geçer ve banka o parayı n11 e nakit olarak öder. puan bankanın zararınadır n11 i ilgilendirmez. siparişi sen iptal etme yeter ki
  • Tamam iptal etmeyecegim
    Zaten satıcı gönderegini söyledi.
    N11 müşteri temsilcisine telefonda iki kuruş için çamur yaptıklarını tüm siparişleri iptal edeceğimi bir daha da n11 kullanmayacagimi söyledim. Peki siz bilirsiniz dedi.

• quote:

Tamam iptal etmeyecegim
    Zaten satıcı gönderegini söyledi.
    N11 müşteri temsilcisine telefonda iki kuruş için çamur yaptıklarını tüm siparişleri iptal edeceğimi bir daha da n11 kullanmayacagimi söyledim. Peki siz bilirsiniz dedi.
    N11 müşteri kaybetmeye Devam ediyor . Birincisi artan oranlı indirimlerden sonra fiyatlar kımıldadı arttı Müşteritemsilcilerine illettik satıcılarımızın fiyat politikası cevabı verildi.
    2.si N11den daha önce de kahve almıştık o ürünün fiyatı artmıştı, farklı bir marka kahve aldık, ( FISTIKCIZADE olan bir satıcıdan) satıcı özensiz bir şekilde attım mantığı ile 3 cam kavanozu saçma sapan bir şekilde paketleyip göndermişler ARAS kargo da adresi bulamadım bahanesiyle gelmiş mahalle bakkalıma teslim etmiş neyse olayı pek uzatmayayım teslim almadığım kahvelerden biri kırıktı ve leş gibi bir koku daha önce mi kırılmış kırık mı yollanmış canlarına karim olsun. CANIMI sıkan mesela kargoyu teslim aldıkdan sonra N11'i de aradım ,Satıcıyı da aradım sonuç hüsran iade talebi oluşturun dedi N11 satıcı cevap vermedi iptal etti ben 3 4 kere şikayet oluşturdum 2 ay oldu N11 mantıklı bir açıklama yapamadı SİZ YANLIZCA Komisyoncumusunuz sorusuna cevap dahi veremediler. Artık alış veriş de yapmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: faya85

N11 müşteri kaybetmeye Devam ediyor . Birincisi artan oranlı indirimlerden sonra fiyatlar kımıldadı arttı Müşteritemsilcilerine illettik satıcılarımızın fiyat politikası cevabı verildi.
    2.si N11den daha önce de kahve almıştık o ürünün fiyatı artmıştı, farklı bir marka kahve aldık, ( FISTIKCIZADE olan bir satıcıdan) satıcı özensiz bir şekilde attım mantığı ile 3 cam kavanozu saçma sapan bir şekilde paketleyip göndermişler ARAS kargo da adresi bulamadım bahanesiyle gelmiş mahalle bakkalıma teslim etmiş neyse olayı pek uzatmayayım teslim almadığım kahvelerden biri kırıktı ve leş gibi bir koku daha önce mi kırılmış kırık mı yollanmış canlarına karim olsun. CANIMI sıkan mesela kargoyu teslim aldıkdan sonra N11'i de aradım ,Satıcıyı da aradım sonuç hüsran iade talebi oluşturun dedi N11 satıcı cevap vermedi iptal etti ben 3 4 kere şikayet oluşturdum 2 ay oldu N11 mantıklı bir açıklama yapamadı SİZ YANLIZCA Komisyoncumusunuz sorusuna cevap dahi veremediler. Artık alış veriş de yapmıyoruz.

Alıntıları Göster
    11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ank-ism -- 18 Kasım 2015; 14:34:52 >

• quote:

İyide n11 mail gönderdi sıradaki indirimin yüzde 10 diye
    benzer bir durum bana da oldu. BEŞKEN ELEKTRONİK satıcısından (bu firmayı unutmayın) telefon aldım % 10 artan indirim çekimi kullanarak , aradan 10 gün geçti telefonu göndermedi. Sonra stoklarımızda yok dediler. tamam dedim siparişi red edin ki benim kuponum yanmasın. Adamlar cevap vermediler bir daha. aradan birkaç gün geçti n11 e yazdım, satıcı ürünü red etmiyor diye. Satıcı size muadil ürün önerdi mi dedi. Telefonun muadil ürünü mü olur dedim yazışmalarımız olumsuz sonuçlandı. Kredi kartımın ekstre günü yaklaştığı için siparişi ben iptal etmek zorunda kaldım, % 10 indirim çekim geri yüklendi ama artan özelliğini kaybetti. n11 i ve satıcıyı koruyan bu yaklaşımını kınıyorum aynı şeyi onlara da yazdım, tınlamadılar.

• Sanalpazar gibi kargo gonderiminin bir suresi olması lazım. Ancak n11 satıcıyı tuttuğu için saticinin keyfine kalmis.
    Sözde forumda n11 yetkilisi var ama işine geldiğine cevap veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.