Şimdi Ara

N11 Atasunoptik Affair Gözlük Çek İle 4 TL Yanıyor 🔥🔥🔥 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
7
Favori
8.780
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aşağıdaki metni şikayetvar a yazdım.Siz de yazın...

Amazonun gözünü seveyim.şu n11 in çirkefliğine bakar mısınız?

''N11 üzerinden Atasun Optik'ten yaptığım ve firmanın tanımladığı 100 TL hediye çeki kullandığım 2053225510 numaralı siparişimi Atasun Optik sebepsiz iptal etti. N11 ise 100 TL için müşterisini mağdur eden firmayı koruyor ve hiçbir çözüm üretmediği gibi hediye çekini de tekrar yüklemiyor. Kısacası N11 ve Atasun Optik 100 TL için müşteriyi mağdur ediyor. Bu çek tutarının alt limitsiz olarak tekrar tarafıma yüklenmesini istiyorum. Bu olay sayesinde N11 müşterilerinin ne kadar sahipsiz olduklarını da görmüş oldum.''

• Canlı iletişimden bir sonuç alamadım mağazanın iptal hakkı var deyip geçiştirdi müşteri hizmetleri tüketici hakem heyetinden sonuç alabilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HolyShop kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetleri kimseye kupon tanımlanmadığını söylüyor şu kuponun ekran kaydını atsanız

• Resim vs paylaşamam hocam. Bana ve bir kac kisiye daha tanımlandı. muhtemelen sadece ilk şikayet acanlara yaptılar, baktılar çok şikayet geliyor baş edememiş olabilirler. Yorum yapmam doğru olmaz. Şahsi düşüncemdir.Bir mağduriyet varsa zaten bunu karşılamaları gerektiğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 24 Ağustos 2023; 21:58:7 >
  • HolyShop kullanıcısına yanıt

O zaman pek inandırıcı değilsiniz bir kupon varsa ortada paylaşırsınız. Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim bunları fiyat hatası falan değil kupon tanımlamışlar aptala yatıyorlar . Sikayet var coma sizin yazdıklarınızıda screen shot alıp atıyorum. N11 efendiler herkese kafasına göre kupon tanımlayacak demek

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Neden ve ne için yalan söylemeliyim.

Her dediğinizi yapmak zorundamıyım sizce?

Kupon tanımlandı ve tanımlandığında mesaj gönderen arkadaşlarada yardımcı olmaya çalıştım özel mesajdan. Kimseyi birseye inandırmak gibi bir zorunluluğum yok.

• N11 de müşteri hizmetleri YASİN b Efendi kupon tanımlanmadı kimseye diyorsun. N11 siz çifte standart mı yapıyorsunuz herkese. Atasun optik N11 e sorun diyor cevap vermiyor.

• Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum n11 mi yoksa atasunumu şikayet edeceğim bilen bir arkadaş yol gösterirse sevinirim özelden

• platforumun sahibi n11 o yüzden n11 i şikayet etmek lazım...

prosedür nasıl THH için?

• Sizin de Sikayetvar'a yazıp 1 yıldız verme hakkınız var hocam. Öyle yapın. Ben öyle yapacağım.

• N11 şikayetvar da tek bir şikayete bile cevap vermemiş.!!!

Buradan da ne kadar ciddiyetsiz bir firma olduğu anlaşılıyor.

Ama siz yine de yazın.insanlar şikayetvar ı okuyor.

• Degerli Müsterimiz, Web magazamizdan siparis verdiginiz GÜNES GOZLÜGÜ A:FFAIR ET305 C002 49*22*145Id ürüne ait stoklari tükenmistir. Benzer ürünler icinwww.atasunoptr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. B016

Thh'ye şikayet ettikten sonra mesaj geldi.

• Rimesia R kullanıcısına yanıt

Biz etmeden geldi bu mesaj hocam. Herkese aynı mesajı atmışlar.

• 50 TL değerinde UçUç puanı yüklemişler.

Değerli Üyemiz, satıcı fiyat hatası nedeniyle iptal olan siparişiniz için üzgünüz. n11 olarak, ay sonuna kadar geçerli, 50 TL'lik UçUç Puanınızı hesabınıza tanımladık. Puanlarınızı alışverişlerinizde kullanabilir ya da dilerseniz sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Ağustos 2023; 22:41:56 >
  • Bana da 50 uçuç puan yüklenmiş. Sanırım bununla ilgili

• mourner M kullanıcısına yanıt

Banada yüklenmiş

• mourner M kullanıcısına yanıt
    N11 Atasunoptik Affair Gözlük Çek İle 4 TL Yanıyor 🔥🔥🔥
    Banad bu mesaj geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.