Şimdi Ara

N11-Barçın{MAĞDURİYET KISMEN BİTTİ-ZAFER} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
2.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağol içten davetin için,

sana sadece nacizane düşüncemi ileteyim.

Burası sıcak fırsatlar, birgün kazanırsın birgün kaçırırsın, olaylara fazla takılıp ne o güzel sinirini boz nede zamanını boşa harca,

Şimdi güzel bir çayını demle, yanına fındık fıstık ne varsa getir, beraber ye, bize verilmiş en güzel şey yaşantımız, şimdi durduk yere dandik adamlarla uğraşığ sinirini bozma, bak şu saniye bir daha geri gelmeyecek, sen otur keyfine bak.

Yarın emin ol başka bir gol pozisyonu doğar bizde golümüzü yaparız.

Sıcak fırsatlar böyle birşey.

yadıklarım nasihat değil sadece kişisel önerimdir.

valla evde benim de çay olmak üzere, yanında elazığ leblebisi, güzel antepten aldığım antep fıstığı, kuru üzüm, kabak çekirdeği...daha ne ister insan :-)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 29 Nisan 2015; 20:05:08 >
  • Adamlar kafasına göre sistemde hata var,fiyatta hata var deyip siparişi iptal etmeye çalışıyorlar.Benim bu beş alışverişten üçüncü etti.Bu işin peşini bırakmam bu defa.Vaktim bol seve seve uğraşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı iade edıyorsa ki arada n11 oldugundan iade olur,hakem heyetınden bişey çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayata İnat

Adamlar kafasına göre sistemde hata var,fiyatta hata var deyip siparişi iptal etmeye çalışıyorlar.Benim bu beş alışverişten üçüncü etti.Bu işin peşini bırakmam bu defa.Vaktim bol seve seve uğraşırım.

Beraber hocam bırakmayslim,THY'ne gidecek misin?

• konun takibi olduğun ve bizleri bilgilendirdiğin için şahsım adına teşekkür ederim.
    nickin gibi misafirperver bir arkadaş olduğun belli.
    benim nacizaneme fikrim; hata olmuş olabilir, çok fazlada üzerine gitmemek gerekir sonuçta kâr zarar ilişkisi var.
    gönlüm göndermelerinden yana fakat iptal etselerde anlayışla karşılarım.
    zizigo nun salomon kampanyasından 3 adet ayakkabı siparişimdede gönderilmez diyordum fakat zizigo ürünleri göndererek beni şaşırttı,
    gerçekten yılın sıcak fırsatından faydalanmış oldum.
    umarım bu kampanyada da ürünler gönderilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

konun takibi olduğun ve bizleri bilgilendirdiğin için şahsım adına teşekkür ederim.
    nickin gibi misafirperver bir arkadaş olduğun belli.
    benim nacizaneme fikrim; hata olmuş olabilir, çok fazlada üzerine gitmemek gerekir sonuçta kâr zarar ilişkisi var.
    gönlüm göndermelerinden yana fakat iptal etselerde anlayışla karşılarım.
    zizigo nun salomon kampanyasından 3 adet ayakkabı siparişimdede gönderilmez diyordum fakat zizigo ürünleri göndererek beni şaşırttı,
    gerçekten yılın sıcak fırsatından faydalanmış oldum.
    umarım bu kampanyada da ürünler gönderilir.

Rica ederim,ben yine de işimi bırakmayım diyorum.

• Haber verdiğiniz için teşekkür ederiz bu ürünü 19 tl ye gören arkadaşlar var(sadece duyum) sonradan 29 tl oluyor ve biz alıyoruz arkadaş ya montu göndersinler bir zahmet hiç yoktan özür niteliğinde hediye çeki versinler sonuçta biz mağduruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

Haber verdiğiniz için teşekkür ederiz bu ürünü 19 tl ye gören arkadaşlar var(sadece duyum) sonradan 29 tl oluyor ve biz alıyoruz arkadaş ya montu göndersinler bir zahmet hiç yoktan özür niteliğinde hediye çeki versinler sonuçta biz mağduruz

Aynen onu da kabul edebiliriz

• Takipteyim.
  • İptal edebilecek olsalar ederler beyler. Sıkıntı yok sakın iptale basmayın.

• Kaça hangi montu aldınız kaçırmısız biz orayı, biri anlatabilir mi?
  • ben ayakkabı aldım n11den mağazaya soru sordan yazdım cevap veren yok iptale basmıyacagım bakalım ne olacak
    bu arada sizin urunleri mağaza onaylamışmıydı ? Benıkı onaylanmadı hala onaylanacak kısmında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 30 Nisan 2015; 1:03:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Kaça hangi montu aldınız kaçırmısız biz orayı, biri anlatabilir mi?

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Kaça hangi montu aldınız kaçırmısız biz orayı, biri anlatabilir mi?

N11-Barçın{MAĞDURİYET KISMEN BİTTİ-ZAFER}

• Mont gelecek diye kargo beklerken mağdur olmuşuz haberim yok. Hiç aklıma bile gelmezdi barçının bunu yapacağı. Ne gerekirse yaparım ben şahsen. Daha siparişim iptal değil geciken kargo olrakak gösteriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barçın kendi sitesinden de kaldırmış montu
  • Ne yapıcaz simdi,birimiz arayıp konuşalım,en azından bi hediye vermeleri lazım.

• N11 firmaların arkasında oldukça gelmez o montlor. N11 her zaman satıcının arkasında durur
  • Ürun kargoya verildi gozumuz aydin :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylı Şeker

Ne yapıcaz simdi,birimiz arayıp konuşalım,en azından bi hediye vermeleri lazım.

Hocam gozumuz aydin maj geldi urun kargoya verilmistir diye :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.