Şimdi Ara

N11 card finans kampanyası. 50 ve 100 parapuan 16-30 kasım (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
9
Favori
3.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    artı parayı 1 ay kullanıp iptal ettiremiyor muyuz şimdi anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

artı parayı 1 ay kullanıp iptal ettiremiyor muyuz şimdi anlamadım?

İptal ettiriyoruz onda sorun yok. Banka çalışanı puanı kullanmadan iptal ettirirsem puanın yanabileceğini söylemişti. Gerçi ben puanı kullanıp paketi sonlandırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

ilk kez fix card kullandım.
    artı paketi soranlara yorumlarda herkes alışverişten sonra unutmadan iptal edersin filan diyordu, ben de bugün ekstre gelince unutmadan iptal edeyim diye mh yi aradım, mh 27 kasımda n11den yapılan alışverişten kazanılan parapuanların silineceğini söyledi. haliyle vazgeçtim. var mı bunun belli bir gün geçmesi gerekliliği gibi bir durum?

bu gerizekalı banka şimdi de puanı kullandığım halde, n11 kampanyasının bitimi olan 2 ocaktan önce artı paketi iptal edersem n11 den kazanılan parapuanların eksi bakiye olarak yansıtılacağını söyledi.

artı pakete 27 kasımda katılmıştım, dolayısıyla yarın bi 5 tl daha kesecekler!
    n11 parapuan kampanyasında ise bu yönde bir madde göremiyorum. yine de sizlerden de bir görüş alıp, her şeye rağmen iptal edeyim dedim.

kendi soruma kendim yanıt vereyim:
    quote:

Paket avantajları, pakete dahil olduktan sonra başlayacak olup; 1 yıl boyunca kart açık olduğu ve paketin iptali talep edilmediği sürece devam edecektir.
    http://www.fixcard.com.tr/fix-ile-tanisin/fixcard-arti-paket.aspx

buna dayanaraktan puanların silineceği güne kadar artı paketin açık kalması koşulunu ileri sürmekte finansbank. ilk kez kullandığım kartın, hiç de forumdan duyduğum gibi bir avantajı olmadı. zaten 50 tl yüklendi, bunun 10 tlsini artı paket yedi, kesin puan gelecek diye de 5-10 tl fiyat farkını gözetmemişimdir.

özetle enpara hariç finanstan uzak durun. (enpara da şüpheli ya gerçi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 26 Aralık 2016; 17:49:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.