Şimdi Ara

N11 çıldırdı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
6
Favori
5.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından hafta sonunu kapsasaydı bir şeyler alırdım ama bugün hesabımdaki kuponların hiçbirini kullanmadım .
  • valla zorladım bişey alayım diye olmadı n11. 1 günlük kuponların çoğu yandı kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haber , acaba bkm ilk ciktiginda 75/15 yararlanmis olanlar bundan yararlanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence n11 hata yaptı, bu kuponları 3 günlük verse idi, birçok kişi alışveriş yapardı.Araştırmadan etmeden kimse alışveriş yapmaz çünkü. Ben de kendimi bişeyler almamak için zor tuttum, kuponlar dursa kesin bişeyler alırdım. Sadece 2TB 2.5" Seagate disk aldım, 220'ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Bence n11 hata yaptı, bu kuponları 3 günlük verse idi, birçok kişi alışveriş yapardı.Araştırmadan etmeden kimse alışveriş yapmaz çünkü. Ben de kendimi bişeyler almamak için zor tuttum, kuponlar dursa kesin bişeyler alırdım. Sadece 2TB 2.5" Seagate disk aldım, 220'ye geldi.

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

1250/111 ile telefon alayım dedim sepette 1266 tl lik ürün var ama kuponu kullandırmıyor sebebini bilen varmı?

Aciklamalarda yaziyor cep telefonunda gecmez diye

öyle bir şey yok.. n11 saçmalamış.. ben 1189luk ürün alıp yanına kapak kılıfla 1250 ye tamamlamıştım.. dosdogru 1250lik üğrün atınca kabul ediyor..
    bilip bilmeden uyduruyorsunuz

şimdi n11 e yazdım ama g4 ten cayacagım gibi..
    ısınıyor diyorlar g3ten vazgecme sebebim bu ısınma mevzusu..

Uzun süre kullanırsan ısınır. Çoğu telefon ısınıyor. Bende yeni sipariş verdim lg Türkiye garantili gelince bakarız da htc one m8 kullanıyorum oda ısınıyor sırf ısınmadan dolayı vazgeçilmez

valla bilemedim hocam ya gidip p8 lite filanmı alsam? yada m4 aqua?
    huaweininde pili çıkmaması ayrı dert..

Android işletim sistemi olarak Samsung,HTC,LG dışında telefon önermiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah nisan böyle bereketli geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Bence n11 hata yaptı, bu kuponları 3 günlük verse idi, birçok kişi alışveriş yapardı.Araştırmadan etmeden kimse alışveriş yapmaz çünkü. Ben de kendimi bişeyler almamak için zor tuttum, kuponlar dursa kesin bişeyler alırdım. Sadece 2TB 2.5" Seagate disk aldım, 220'ye geldi.

Katılıyorum

çok doğru. bende samsung evo ssd aldım geri durdum. telefon kılısı ve hafıza kartı gibi daha bir çok ürün alıcaktımki vakit dar ürün az derken çekler güme gitti kaldı
  • çeklerı kullanmayan arkadaşlar ayıp etmiş

• Stok yapıpta kullanmamıza engel olanları n11 mahkemeye verse yeridir. Altı üstü bir günlük çek.

• Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Tabii bu başka kampanya. Zaten anında indirim olacak, olmazsa almazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.