Bildirim
n11.com
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
al
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokha00
bir sitede 3g wifi modeli 499 tl sizce alıyım mı?Çünkü fiyatı çok ucuz geldi.
bence alma sonuçta yurt dışından gelen garantisiz yapay ihracat bi ürün bişey olsa fıldır fıldır gezersin doğubank iş hanından al daha ucuzdur -
quote:
hizlial.com üzerinde de 499 tlye bulabilirsin.Ben aldım gayet sony garantili 0 ürün geliyor.Vitanın fiyatları ucuzladı. Öle arkadaşların dediği gibi yurt dışından gelen garantisiz yapay ihracat bi ürün değil. İçin rahat olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: DEVILBOY
quote:
hizlial.com üzerinde de 499 tlye bulabilirsin.Ben aldım gayet sony garantili 0 ürün geliyor.Vitanın fiyatları ucuzladı. Öle arkadaşların dediği gibi yurt dışından gelen garantisiz yapay ihracat bi ürün değil. İçin rahat olsun.
Sony bayinden 650 liraya 3g/wifi + uncharted kutulu modeli alınıyor. Veya wifi + fifa 13. 4 gb hafıza kartı ise fiks geliyor. Bence 500 liraya alma oradan buradan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X