Şimdi Ara

n11.com'da Cardfinans ParaPuan fırsatı! 11–30 Nisan 2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
2.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de n11'de kullanamıyorum puanı. bir gariplik var.
  • benim puan yatmamış. Yatan var mı? nereye şikayet edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 12 Mayıs 2015; 16:42:48 >
  • aradım ekimdeki kampanyaya katılmışsınız diyor, töbe yarabbim. kontrol edip cevap dönecekler bakalım
  • Yatmamis sinir oldum. Isin yoksa ugras

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da yatmamış bankayı mı aramamız lazım yoksa n11 i mi
  • şikayet ettim. Talebiniz çözümlenmiştir diye mesaj attılar puan hala yok
  • Merhaba,

Puan yatıp yatmadığını en kolay nereden takip edebiliriz?
  • arkadaşlar internet bankacılığında kampanya havuzundaki parapuan 55 lira diyor karşısında n11 diyor. Sadece n11'de mi geçiyor acaba bilen var mı?
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    Heryerde geçer

• CardFinans parapuan larimi daha önce hızlial.com da kullanabilir ken n11.com kampanyası ndan kazandıklarımi kullanamıyorum 55 tl parapuan var kullanabilecek bir yer önerisi olan var mı

• Beyler bugun gecmiyor degil mi 111 puan yuklenmisti unuttuk dun silindi sanirim? var midir yolu yonteki 1 2 gun uzattirmak icin ?

• http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-ile-tanisin/cardfinans-ozellikleri/parapuan.aspx

arkadaşlar buradaki açıklamalarda "ParaPuanlarınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır." diye bir açıklama var. Yani 111 para puan 11 lira yerine mi geçiyor o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

http://www.cardfinans.com.tr/cardfinans-ile-tanisin/cardfinans-ozellikleri/parapuan.aspx

arkadaşlar buradaki açıklamalarda "ParaPuanlarınız alışverişlerde kullanılırken 0,1 Kr ile çarpılır." diye bir açıklama var. Yani 111 para puan 11 lira yerine mi geçiyor o zaman?

Sorduğunuzu Hemen hesaplayalım

111 para puan x 0.1 kr=11.1kr =0.11 tl eder. Yani 11 tl etmez.

Sormak istediğiniz n11 de verilen puan ise o 111 tl değerinde para puan yani 111000 para puan onu hesaplarsak

111000 para puan x 0.1 kr = 11100 kr=111 tl eder

• n11 de kullanamıyorum puanları böyle bir yazı çıkıyor sinir oldum 40 tl puanım var alacağım ürün 39,90 tl ama böyle saçma bişey çıkıyor. ''Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz''
  • Merhaba batucan57,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com Donanım Haber Ekibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.