Şimdi Ara

N11.com da geçerli 11 TL indirim kuponu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
5
Favori
15.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çaylaq

Kliksanın n11 dükkanında lastik yok, Bırak lastiği hiçbirşey yok

n11 den değil direk kliksa üzerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin576

quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Kliksanın n11 dükkanında lastik yok, Bırak lastiği hiçbirşey yok

n11 den değil direk kliksa üzerinden...

Iyi de konu n11 konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin bi 60 birde 120 tllik alışveriş yaptım. Bir hesabımda bkm-pepsi-11tl ve 5tl indirim vardı 4ünden birini kullandırtıyor sadece.

Avantajix i unuttum ona sonradan dönülmüyor değil mi ?
  • Arkadaşlar ben ekleyemiyorum. PÜF NOKTASI NEDİR
  • bu n11 çok uyanık ya zorla alışveriş manyagı olduk. bi yandan enpara bi yandan n11 çekleri. o değil bide çek üstüne çek :D
  • bir alışverişte, her kupon tipinden sadece bir tane kullanabilirsiniz. Bakın yukarıda biri resim eklemiş, sepet kuponlarından bir tanesi ile ürün kuponu diye geçen iki çeki aynı anda kullanabilir.
  • tık hızında indirime ek olarak hangi indirimleri ekleyebilirim bkm pepsi n11 den? alışveriş yapacağım birazdan
  • Tık hızında ve size özel 11 kuponu birlikte kullanılıyor, elimde olmadıgından pepsi kuponunun hangi tür kupon oldugunu bilen biri söyleyebilir mi ? (Aceba onu da birlikte kullanabilir miyim çabası
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim en para artı bkm artı pepsi artı şimdiki 11 tl indirimi bi arada kullanabiliyormuyum:)
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    üste para istiycen diye korktum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tauron

Tık hızında ve size özel 11 kuponu birlikte kullanılıyor, elimde olmadıgından pepsi kuponunun hangi tür kupon oldugunu bilen biri söyleyebilir mi ? (Aceba onu da birlikte kullanabilir miyim çabası

tık hızında kuponu, ürün kuponu olarak geçiyor, sadece belli ürünlerde geçerli olduğu için. onun dışındaki tüm kuponlar, sepet kuponu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Tık hızında ve size özel 11 kuponu birlikte kullanılıyor, elimde olmadıgından pepsi kuponunun hangi tür kupon oldugunu bilen biri söyleyebilir mi ? (Aceba onu da birlikte kullanabilir miyim çabası

tık hızında kuponu, ürün kuponu olarak geçiyor, sadece belli ürünlerde geçerli olduğu için. onun dışındaki tüm kuponlar, sepet kuponu.

Evet ben de tık hızında kuponu seçili ürünlerden birinde kullanacağım ama merak ettiğim bu bkm express'le ödeyince ne oluyor. Karta fln bişey oluyor mu? Birde avantajix olayı nedir onuda katabiliyormuyuz işin içine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Teşekküler, o zaman seagate 4tb HDD almak için yavaş yavaş sepete dogru yola koyulayım çünkü yaklaşık 8 aydır takip ediyorum en ucuz halinde bile 400tl altına inmemişti

• bazı arkadaşlar gereksiz alışverişten zora düştüklerini söylüyorlar bence herzaman kullanılan ihtiyaçlar yada satılabilecek şeyler alın.ben öyle yapıyorum
  • mega kozmetik seti aldım 150tl. tık hızında 75+kozmetik 25 den sonra 50tl de 11 i kullanamadım.biri ürün biri sepet ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

mega kozmetik seti aldım 150tl. tık hızında 75+kozmetik 25 den sonra 50tl de 11 i kullanamadım.biri ürün biri sepet ama olmadı

ben 25 kozmetik, 50 tık ve 11 size özel kullandım sorun yok. Avantajixle de uygun oldu.
  • Arkadaşlar n11'de kart puanları kullanılabiliyor mu acaba ? bir de kullanırken ne kadar kullanabileceğimizi seçebiliyor muyuz ?
  • evoriadan the one aldım 123 e geldi.
  • haber veren arkadaşa ve tüm forum ahalisine teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

mega kozmetik seti aldım 150tl. tık hızında 75+kozmetik 25 den sonra 50tl de 11 i kullanamadım.biri ürün biri sepet ama olmadı

ben 25 kozmetik, 50 tık ve 11 size özel kullandım sorun yok. Avantajixle de uygun oldu.

tüm bunlar en paraylada mümkün oluyormu acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.