Şimdi Ara

N11.com Reklam Yapıp İndirimli Bir Site İmajı Vereceksin Sonra Ürün Yok Diyeceksin!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 Google verdiği reklam sonucu bir bot beğendim reklamda 480 TL idi. Sonra siteye girdim Ucaravmarket diye bir mağazada ürün vardı ve 480 TL idi 44 numara sipariş verdim 2 adet stokta var dedi ve ben ürünü sepete attım. Sonra stok var mı diye firmayı aradım stokta var dediler. Banka kartı numarasını girdim, siparişi geçtim bana gelen 3D ödeme bilgisinde 900 TL yazıyordu. Sonra N11.com destek hattını aradım müşteriyi yanıltıyorsunuz ucuz ürün koyuyorsunuz ve sonra nasıl yapıyorlarsa aniden fiyat değiştiriyorsunuz bu doğru değil, insanları kandırmayın dedim, olabilir dedi hatta sipariş verseydiniz bile firma ürünü o paraya göndermeye bilirdi gibi biz ne yaparsak doğru yaparız modunda bir savunma yaptı. Reklam yapıp indirimli bir site imajı vereceksin sonra ürün yok diyeceksin, rakiplerinden haksız yere bir adım öne geçeceksin. Müşteriyi aldatacaksın ve bu normal diyeceksin!N11.com Reklam Yapıp İndirimli Bir Site İmajı Vereceksin Sonra Ürün Yok Diyeceksin!N11.com Reklam Yapıp İndirimli Bir Site İmajı Vereceksin Sonra Ürün Yok Diyeceksin!

• Botun geliş fiyatı 480den ucuz demek iyi kar varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 in suçu yok hcm, satıcıların hinliği bu işler hep. Kaç defa böyle durumla karşılaştım malesef. Siparişi geçiyorum, ödemeyi yapıyorum, parayı benden çaaaat diye kesiyor ondan sonra bir bakıyorum ya telefonum çalıyor karşımda satıcı şahıs efendim kusura bakmayın şöyle böyle sistemde bir hata olmuş fiyat yanlış girilmiş bilmem ne, dedim ürün var mı? var...Eee yanlış fiyat girilmesi beni etkilemez göndereceksin kardeşim, kusura bakmayın olmaz molmaz, iptal edebilirseniz seviniriz felan feşmekan. Etmiyorum desekte yinede bir yaptırımı olmuyor malesef. N11 bu durum için satıcıları etkileyen bir yaptırımı olmalı bence. Ben altın vs aldığımda siparişi iptal etmek istediğimde bana şart koymayı iptal ettirmemek için biliyorsa bunuda yapmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz siparişi geçmeden fiyat'ı değiştirdilerse yapacak birşey yok , ama siparişi geçtiniz iptal etmenizi istediler iptal etmeyin göndermezlersede tüketici hakem heyetine gidin hakkınızı alırsınız her türlü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.