Şimdi Ara

n11.com saatlerinizi-tekrar-1111e-ayarlayin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
6
Favori
14.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %111 indirim kuponu gönderebilicek olan var mı?
  • coca cola içecek kampanyasıyla karıştırdım bi s4 alınca bi tane daha vercekler zannettim. iptal ediyorum siparişi
  • 11 tl pepsi+ 11 tl bonus indirimi + 11 tl bonus 566 tl ye geldi ipad :)
  • Kuponumuz yok, olsaydı biraz da ordan indirim oluyordu sanırım belki eşin fiyatına alırdım o zaman S4'ü.
  • KAPTIM 1 ADET IPAD
  • nikon d5100 inanılmaz fiyat
  • Ipad mini bu fiyatla Amerika fiyatından daha ucuza geliyor. Üstelik 2 yıl distribütör garantili. Ama yeni modelin de çıkmasına çok az kaldı. Kararsız kaldım doğrusu .
  • Arkdş. Mobilim Pepsi KODU nereye yazılıyor bulamadımda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi ipad aldım hayırlısı
  • iPad mini den zarar etmezsiniz arkadaslar, en kotu sıkılınca satarsınız 50-60tl asagi,bu fiyat cok iyi.ha ben retina olmadıgı icin sevmiyorum o ayrı :)

• Worlde vade farkı alıyor, lanet şey

• ipad mini aldım pusudan çıktım darısı alamayanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Cihaz süper ama sakın 6.1.3 sürümüne güncelleme yapmayın yoksa pil ömrü yarı yarıya azalıyor..

bu cihazı almak yerine biraz bekleyip bir üst model çıktıktan sonra ipad mini 4g almak daha mantıklı değil mi? Fiyat çok da fazla fark etmez sanırsam.

Apple in market politikasi iste yeni bir urun cikaracagi zaman bir update cikarir onceki neslo bertaraf eder milletin elinde patlar cihazlar.ipod serisinde defalarca yasadim ipod 3.nesil kullaniyordum bir guncelleme geldi bunu indirmeden su oyunu oynayamazsin dedi yaptik guncellemeyi rami somuruyor resmen zaten guncelleme yaptik yinr oynayamadik.neyse sattik 4uncu neslini aldik.sene sonlarina dogru yine ipod 5.nesil cikaracaklar bos durmadilar saldilar guncellemeyi 4.nesil cop oldu.eger jailbreak kullanmiyorsaniz ve ssh miysi neydi yedeginizi almadiysaniz eski versiyona da gidemiyorsunuz.
    Bu nedenle apple urunlerini alirken beklwntilerinizi iyi belirleyip stratejik dusunmek lazim.
    İnternete girsin yeter appstoredaki icerikle alakam olmaz guncellemem ya da son surumde olmak bana birsey ifade etmiyor diyorsaniz ok sorun yok ama aksi halde eve ipotek yaptirir bu elmacilar

• arkadaşlar ben samsung 46 es 7000 tv aldım..benım gıbı alan varmı merak ettım..iyimi yaptık acaba...
  • Arkadaşlar ipadi aldık. Önerebileceğiniz kılıf varmı?
  • es7000 bilgilerimi girerken bitti
  • n11 pepsi kodları geçiyor arkadaşlar 588 tl ye geliyor İpad mini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brak13

Arkdş. Mobilim Pepsi KODU nereye yazılıyor bulamadımda ?

??

• pepsi kodu ,indirim kodu vs yollayabilecek durumda olan varmdıır acaba?
  • İpad mini 11 tl pepsi indirimi 11 tl bonus card indirimi 11 tl bonus hediyesi 5 tl paramıgeriver ile toplamda 561 liraya 11 taksit aldım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.