Şimdi Ara

N11.comdan satın aldığım MacBook Proyu iade etmek istiyorum, kabul ederler mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar cayma hakkı 14 gün değil 1 ay. Gecen sene yasal düzenlemelerle 1 aya çıkarıldı o süre. 14 gün mevzusu nereden çıktı bilmiyorum ama yasaya göre 1 ay içerisinde hiç bir gerekçe göstermeden iade etme hakkı var.

İyi günler.İnsanları yanlış bilgilendirmeyiniz.Linkdeki yazıyı okuyunuz.

https://www.uzmanavukatim.com/cayma-hakki/
  • Gecen sene yasa değişti diye biliyordum ve forumda da bir çok başlıkta insanlar ürünlerle ilgili meselelerde böyle diyorlardı ondan dolayı öyle yazdım. Hatta bir yakınım bu şekilde ürün iade etmişti diye biliyorum. Yasa tekrar değişti demek ki.

Link için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Kasım 2017; 10:24:54 >
  • Zamn kaybetmeden tüketici hakem heyetine git hiç uğraşma 3 ay içinde alırlar ürünü senden mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Zamn kaybetmeden tüketici hakem heyetine git hiç uğraşma 3 ay içinde alırlar ürünü senden mecbur

Artık tüketici hakem heyetine başvuru elektronik ortamda e-devlet üzerinden yapılabilir.Bilginize sunulur...

http://www.hurriyet.com.tr/tuketici-sikayetleri-e-devletten-yapilabiliyor-mu-iste-bu-sorunun-cevabi-40546895

• arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. bugün iade onaylandı. hatta n11 kullandığım indirim kuponlarını dahi 25 kasıma kadar kullanılmak suretiyle iade etti.

paketleyip çok özenli bi şekilde yollamıştım, mağaza bir sorun çıkarmadan direk kabul etmiş. n11e ve escmarket'e anlayıslarından ötürü teşekkür ediyorum.
  • Geçmiş olsun.Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigben33

Geçmiş olsun.Hayırlısı olsun.

tesekkur ederim hocam. iyi dilekleriniz karsilik buldu, yarismada birinci oldum :D

https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23795683_10155908612149127_5975064992139323582_n.jpg?oh=9149d1c4dc03615b20cf516657e62eb5&oe=5A8C9955

30 kiloyu aşan masaüstü+VRgözlük+leptop+giysi kombiniyle gittim geldim ama değdi. bundan sonra rahat rahat 15 inç macbook/slim ve güçlü laptop önerileri alabilirim.. :p

• quote:

Orijinalden alıntı: rapac

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. bugün iade onaylandı. hatta n11 kullandığım indirim kuponlarını dahi 25 kasıma kadar kullanılmak suretiyle iade etti.

paketleyip çok özenli bi şekilde yollamıştım, mağaza bir sorun çıkarmadan direk kabul etmiş. n11e ve escmarket'e anlayıslarından ötürü teşekkür ediyorum.

iade almak zorundalar dostum böyle şeylerde canını sıkma.Ben aynı şekilde ipad aldım , düşük versiyon almışım yanlışlıkla 10 gün çatır çatır kullandım hiç memnun kalmadım iade ettim anında aldılar almak zorundalar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.