Şimdi Ara

N11 de 111 tl maxipuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim puanlar yüklenmiş. Ana nasıl kullanacağımı bulamadım. N11 de puan ile ödeme kısmını göremedim.

Bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar , n11 de şu an maxi puanları gösteren buton aktif değil ,

http://forum.donanimhaber.com/m_95419380/tm.htm

konusunda sağolsun arkadaşlar yöntemi belirtmiş , ama puanı aşmayacak şekilde sepet oluşturulduğunda puanı kullan deyip kullanan da olmuş . Kullanamayan da var ...

Şu an n11 de akbank kart bilgilerini girince puan sorgula butonu aktif oluyor , ama iş bankası için sayfanın kod yazılımında aktif olmuyor ...

Ben dün iş bankasını aradım ve genel olarak n11 de bir sorun olduğunu ve puan kullan butonunun aktif olmadığını ve kendilerinin banka olarak n11 ile görüşmelerini talep ettim . Bana bugün bankadan sadece talebime istinaden puanın yattığı maili geldi ...

Bankayı arayın ve sıkıştırın arkadaşlar . Yoksa n11 in yapacağı yok ...

• Bize de yatmamış. Aşağıdaki hatayı veriyor puan sorgula dediğimde. İş Bankası Maximum Kart (MasterCard).

quote:

Bu kredi kartı ile yapılan ödemelerde TL ve banka puanı birlikte kullanılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 26 Ağustos 2014; 20:29:34 >
  • Arkadaşlar 111TL maxipuanın yüklendiğine dair mesaj geldi şunu sormak istiyorum benim n11 hesabımda 6,56TL puan var ve bunu kullan dediğim zaman alacağım ürünün fiyatı 6,56TL düşüyor ben hem bu puanı hemde 111TL maxipuanı kullanabiliyomuyum ? eğer kullanmama izin veriyosa daha yüksek fiyatlı ürünleri alabilmek için, daha yüksek puan birikmiş hesapları satın alabiliriz.
  • İş Bankası'nı aradık, puanlar yüklendi. 9'una kadar aktif olacakmış, özür mahiyetinde böyle bir kolaylık sağladılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.