Şimdi Ara

N11 de kıyamet gibi RX stokları var 1250-1400 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vega 64 ler çok fazla tpd değerine sahip ama. bence onu düşünmeleri saçma olabilir baya farkvar 56 yı tercih ederler tahminim.
    çok üst düzey çiftlik gibi olanlara lafım yokta, küçük yatırımcıların vega 56 ya yöneleceğini düşünüyom ben ama bizi çok etkileyecek :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RightGuess

vega 64 ler çok fazla tpd değerine sahip ama. bence onu düşünmeleri saçma olabilir baya farkvar 56 yı tercih ederler tahminim.
    çok üst düzey çiftlik gibi olanlara lafım yokta, küçük yatırımcıların vega 56 ya yöneleceğini düşünüyom ben ama bizi çok etkileyecek :(

İddialar doğruysa 2 adet gtx 1070 1 vega 64'ten daha az kazıyor olaya bu şekilde bakın, yani söz konusu miningse 2 adet dip overclocklu 1070'in güç tüketimiyle 1 adet vega 64'ün güç tüketimini karşılaştırmanız gerek. Oyun boyutu ayrı tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak 1070 kaç mhz kasıyor? vega 64? vega 56? ve tdp değerleri?
  • Rhego kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı link atın da eleştiri yemeyin o zaman

Vega fiyatları bile açıklanmisken bu fiyatlar çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 10 Ağustos 2017; 1:14:43 >
  • quote:

tam olarak 1070 kaç mhz kasıyor? vega 64? vega 56? ve tdp değerleri?

1070 ethereum miningde overclockla maksimum 31 mh/s kazıyor bu da karttaki belleklerin kalitesine göre değişir. Bellek kalitesizse oc ile maksimum 27-29 mh/s kazabiliyor. Kart stok haliyle ise (overclocksuz) 25 mh/s kazıyor. Referans 1070 stok haliyle 160w güç tüketiyor, referans vega 64 için 295w tdp iddia ediliyor.

• rx vega 56 -

70mh/s kazıyor. tdp: 210 watt.

rx vega 64-

100mh/s kazıyor. tdp: 300 watt

edit: yukaridaki degerler söylentiden ibaretmis. gercek hesaplamalar
    vega 56: 52.5 mh/s
    vega 64: 63.4 mh/s MIŞ..
    eger veriler böyleyse bize kart mart kalmaz. piyasada durulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8658BD8C -- 10 Ağustos 2017; 1:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

rx vega 56 -

rx vega 64-

haberde sadece vega 64'den bahsediliyor ama sizin editten önceki yazdığınız kısım doğru olsa bile 30 mh/s için 90w gayet iyi bir değer. iki durumda da (şayet söylentiler doğruysa) vega yok satacak bu bir gerçek. editlediğiniz mh/s'leri nereden öğrendiniz acaba?
  • yabanci forumları okursan olayın ciddiyeti baska yerlerde. biz oyunculara ne 56 nede 64 kalmaz. bi adam hesaplama yapmis verilerle. v64 - 60 70 arasi mh s verme ihtimali cok yuksek

v56 - 50 55 arası mh s verme ihtimali cok yuksek. zira amd sözde, istesede istemesede mining davasini bitireceginden hic emin degilim. ne kadar son kullanici benim icin daha onemli desede, bana soracak olursan bu kartlar %90 mining icin getirilecek.

edit: 210 nereye 295 watt nereye? ben miningi bu ülkede yapsaydım secimim kesinlikle v56 olurdu. elektrik vb her turlu kurulus olusum neredeyse yuzde yuz geçirmeli olarak bizlere sunuluyorsa ben 56 yi tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8658BD8C -- 10 Ağustos 2017; 2:17:9 >
  • v64 hava sogutmalilar yurtdisinda uçacak. gerci agustosta cikacak olan vegalarin hicbiri buraya gelemeden stok biter. ulkeyede 400 500 lira gecirmeli sokarlar kartı.( ithalatcilar- distributorler sagolsun)

• Şu yeni seriler tam çıkısını yapsada faiş fiyatlara kart satanları bir görsek Allahın izniyle madencilikte ölse gitse ooo :):)

• -Rusher- kullanıcısına yanıt
    hocam siz ne diyorsunuz bu konu hakkinda? selametle

• quote:

hocam siz ne diyorsunuz bu konu hakkinda? selametle

Yeni seriler çıksın 1 ay bekle hocam fiyatlar iyice dibe vursun o zaman alınır. Bende 1070imi 1700liraya sattım yeni serileri bekliyorum acele etmeye hiç gerek yok. Paralar havadan gelmiyor sonuçta hocam beklemeye değecek tabi ki...

• amazondanmi alicaksiniz, turkiyeden mi?

• quote:

rx vega 56 -

rx vega 64-

Bence degerler cok abartılmış. Suan en kral kart 1080ti 31-32 mh/s anca veriyor oda torture modda kullanıyorsun anca o kadar cıkıyor. v56 için 32-33 v64 için 33-34 mh/s en fazla olur derim belki bulmaya bilir.

Burda küçük bir inceleme yapılmışhttp://1stminingrig.com/amd-vega-frontier-edition-mining-performance-review/ %100 dogrudur diyemem ama gösterilen verilere göre kart 300w harcayip maksimum 38 mh cıkarmış.

Şuan hali hazırda rx580 lerle 100-110w harcayip 29-30 mh elde edebiliyorken bu kartı almak madenci için hic bir işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhego -- 10 Ağustos 2017; 13:23:11 >

senmi yanlis verilere baktin benmi yanlis yorumladim. bu adamlar karti incelemis incelemesinede vega 10 founders edition icin konusmus o verileri

edit: rx580 : 185 tdp. vega56 210 tdp. bence 25 tdpye o bile iyi.

edit2: v56 ile v64 arasinda mine 2 3 mh s olacagini hic ama hic sanmiyorum. bu kartlar adeta mining icin uretilmis gibiler. son kullanici yine uzulecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8658BD8C -- 10 Ağustos 2017; 13:46:51 >
  • Dostum yanlış olan ve benim deginmek istedigim durum şu ; rx580 90-120w harcayip 30mh/s üretebiliyor. Mining işiyle ugrasan ve farklı marka rx580 sahibi olan arkadaslarımın bildirdigi bu sekilde. Bizzat kendim rx570 kullanıyorum ve duvardaki prizden ölçtügüm zaman 1 tane kartın 27mh üretip maksimum 90w cektigini görebiliyorum. Vega suan piyasada yok ama söylendigi gibi 200w harcayıp 32-35mh üreticekse şahsen kendim kullanmam zaten hali hazırda 2 kartla 200w harcayıp 54 mh alabiliyorken vega benim işime yaramaz.

Ha senin iddia ettigin gibi 200w harcayıp 65-70mh üretebilirse tabiki hücüm edilebilir kartlara. Ama internetteki forumlarda cogunlukla benim söyledigim degerlerin olabilecegi belirtilmiş.
    tamamda yabanci kaynaklar 50 60 arasi gosteriyor. 30 gosteren bi senin gosterdigin mining sitesi var. neyse bekleyip gorelim v64 geldiginde gerekli testler yapilip 56 nin ne kadar mhs uretecegini daha iyi tahmin edebilicez :)

• Frontier edition o kadar üretirken asıl kart 60-70 üretecek diyorlar.

Olay bundan ibaret şimdilik, her şey söylenti.

Çıkana kadar kesin bir şey diyemeyiz, her şey spekülasyon.
  • quote:

rx vega 56 -

rx vega 64-

rx vega 64 70mhs kaziyor hatta arabada 5 evde 15 kaziyor basgan buyur burdan bak

https://img.purch.com/rx-vega-mining/w/711/aHR0cDovL21lZGlhLmJlc3RvZm1pY3JvLmNvbS9WL0wvNzAyMjczL29yaWdpbmFsL21pbmluZy5wbmc

simdi elimde kalan rx570 leri hemen 200 300 liraya satmam lazim

:D :D :D gülsem mi ağlasam mı bilemedim kanka
    diğer inceleme sitelerinde şu an 33 35 mh s gösteriyor la. herkes bi inceleme yapmış hangisi doğru a.k
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.