Şimdi Ara

N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
14
Favori
20.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAPIKREDI WORLD karta ıle odeme yapamıyorum paypal uzerınden varmı sorun yasayan benım gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Beyler paypala bonus sanal kart tanımlayabilirmiyiz?

İkinci bir sorum ise tansaş ve migroslarda paypal kartlar var. Bu kartlardan alıp kasada nakit vererek karta para yükletebiliyormuyuz? Eğer yükletebiliyorsak bu kartlar n11 de geçermi?

Yanıtlarınızı acil bekliyorum

Paypal 'a bonus sanal kart tanımlayabilirsin sorun yok.
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, alışverişim olursa PayPal ile ödemesini yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar paypalda 20tl bakiyem var bu sitede bakiyeyi kullanabilirmiyim? birde max80 civarı ne satın alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben paypal la aşağıdaki ürünleri farklı mağazalardan sipariş verdim ancak bir tanesi hala siparişi onaylamadı msj attım elinde yokmuş tedarik aşamasında diyor şimdi ben bunu iptal etsem paypaldan aldığım bu 11TL lik kupondan % de mi düşecek ne olacak bir bilgi verirmisiniz lütfen?https://store.donanimhaber.com/1a/bd/ce/1abdce13d51ec5308c5d56e7995ca806.JPG
     N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

merhaba arkadaşlar paypalda 20tl bakiyem var bu sitede bakiyeyi kullanabilirmiyim? birde max80 civarı ne satın alabilirim

Eğr paypal ile ödeyeceğiniz tutar paypal bakiyenizden büyükse ödeyemiyorsunuz,küçükse ödemeye izin veriyor.Yani demek istediğim bakiyenizde 20TL varsa sepette max 20TL'ye kadar bakiyenizi kullanabiliyorsnz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simka_3 kullanıcısına yanıt
    11 tl'lik kupon dan % olarak düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

merhaba arkadaşlar paypalda 20tl bakiyem var bu sitede bakiyeyi kullanabilirmiyim? birde max80 civarı ne satın alabilirim

Eğr paypal ile ödeyeceğiniz tutar paypal bakiyenizden büyükse ödeyemiyorsunuz,küçükse ödemeye izin veriyor.Yani demek istediğim bakiyenizde 20TL varsa sepette max 20TL'ye kadar bakiyenizi kullanabiliyorsnz

peki mesela 50 tl lik bişey alacağım 20 bakiyeyi kullanıp 30 da artı kullanabilirmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Paypal'ımda 3TL kalmıştı. Bende sizin gibi biliyordum. Geçen gün Hızlıal'dan 88TL'ye bir ürün aldım. Paypal ile ödedim. 3TL'yi kullandı, karttan 85 çekti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

İkinci bir sorum ise tansaş ve migroslarda paypal kartlar var. Bu kartlardan alıp kasada nakit vererek karta para yükletebiliyormuyuz? Eğer yükletebiliyorsak bu kartlar n11 de geçermi?

Hocam paypala sanal kartı tanımladım ve birşey aklıma geldi. Ben bu sanal kartı yıllar önce aynı paypal hesabıma tanımlamıstım ve ardından işim bitince paypal'dan kaldırmıstım hesabı.

Şimdi aynı sanal kartı aynı paypal hesabına ekleyince onay kodu istemedi (ya da ben bulamadım). Yalnız 2.27 lira para kesti sanal karttan. Neden kestiki acaba?

Edit: Şu an şaştım kaldım çünkü bu mesajı gönderdikten sonra limitime tekrar baktım ve 2.27 lirayı olduğu gibi iade yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Kasım 2014; 14:32:44 >

• aldığım ürünü iptal ettim. paypaldan tekrar aldım 4 tl de bakiye varmıs :) 15 tl ucuz aldım sağolun :)
  • n11 de 70 tl lik bir ürün alacağım
    ayni mağazada 100 tl üzeri kargo bedava ...

30 tl lik bi ürün ekleyip iptal etsem

kargo bedava hakkım kaybolur mu ?

bilen varsa yardimci olabilir
  • gündür paypal ile alışveriş yapamıyorum .paypala yönlendirme aşamasında n11hta veryor. bu problemi yaşayan var mı acaba?
  • şimdi denedm yine olmuyor. ama çeki kullanmadan paypala yönlendirnme yapıyor.
    ama 11 tl çeki aktif ettiğimde her ne hikmetse paypala yönlendirme yapılamıyor.
  • "Bu kupon için kullanım limiti kalmamıştır."

Tükenmiş arkadaşlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

quote:

Hocam paypala sanal kartı tanımladım ve birşey aklıma geldi. Ben bu sanal kartı yıllar önce aynı paypal hesabıma tanımlamıstım ve ardından işim bitince paypal'dan kaldırmıstım hesabı.

Şimdi aynı sanal kartı aynı paypal hesabına ekleyince onay kodu istemedi (ya da ben bulamadım). Yalnız 2.27 lira para kesti sanal karttan. Neden kestiki acaba?

Edit: Şu an şaştım kaldım çünkü bu mesajı gönderdikten sonra limitime tekrar baktım ve 2.27 lirayı olduğu gibi iade yapmış.

Kartın kontrolünü yapıyor. Bildiğim kadarıyla sanal da olsa fiziki kart da olsa bunu yapıyor paypal.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametin

"Bu kupon için kullanım limiti kalmamıştır."

Tükenmiş arkadaşlar

nerde çıktı o yazı, sepette 11tl düşüyor ve paypala yönlendiriyor.
  • Yeni kupon gir deyip 11PAYPAL kodunu girdiğimde bu yazı geldi. yani kupon ekleyemedim
  • melifkaya kullanıcısına yanıt
    Bende de gıda ürünlerinde aynı sorun oluyordu başka ürünlerde olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mhsn-

Bende de gıda ürünlerinde aynı sorun oluyordu başka ürünlerde olmadı.

Beninde market alisverisiydi hocam. Cek + puanin 2 tl sini kullaninca kabul etti sistem. Enteresan ...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.