Şimdi Ara

N11 de Satılık FX8300-970DS3P Sistem 26 Ay Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar;
    Sistem bileşenleri aşağıdaki gibidir.
    256 Gb Samsun SSd
    2*4Gb 8GB Kingston Hyperx Fury 1600 Mhz Soğutuculu Ram Kutu Fatura 14 Ay Garanti
    Amd Fx 8300 Black Edition 26 Ay garanti Kutu fatura mevcut stok fan yok
    Gigabyte Ga 970A-DS3P Rev.2.0 anakart Kutu fatura 26 Ay garanti Kutu içeriği tam
    Artic Frezer Co 13 Cpu Fanı ( oldukça sessiz ve performansılıdır.) 16 Ay garanti Kutulu
    Sapphire Hd 7770 Ghz Edition Kutu var diye hatırlıyorum bakmalıyım Vga Döüştürücü BF3 1080p +35 avg fps (orta ayarlada)
    Cooler Master Vs 650 +80 Bronze Garantili Alalı 7-8 Ay oldı Kutu fatura mevcut

SSD ve Ekran kartı forumdan alınmış olup Diğer parçaların tamamının garantisi devam etmektedir Fatura Ve kutuları Mevcuttur.
    Sıfır olarak alındığı taktirde Toplam Fiyat 2200 Tl yapmaktadır.

İstediğim Ücret 1750 Tl olup hayati parçaların tamamının faturalı ve +2 yıl garantisi olduğu ve sıfıra yakın kondisyonda olduğu düşünülünce Fiyatın makul olduğunu düşünüyorum.
    Lütfen sorularınızı pm olarak iletiniz.

İletişim için 545 670 58 11 i mesai saatlerinde arayabilirsiniz. kasayı İstanbul Giyimkent teki iş yerimizde deneyerek alabilirsiniz.
    N11 üzerinden %8 komisyon ile taksitli satış açabiliriz Kuponlarınız mevcut ise kuponları kullanacağınız şekilde parçalı satış açabiliriz Mesela 750Tl ve 1000 Tl gibi 2 satış Şeklinde.
    Gittigidiyor komisyon oranının hatırlamıyorum fakat komisyon eklenerek satış açabiliriz.

İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamninja -- 2 Mart 2017; 22:41:0 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.