Şimdi Ara

N11'DE TARAFTAR KLAVYE VE MOUSE ÇEŞİTLERİ 10 TL / ÜCRETSİZ AYNI GÜN KARGO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

A4tech ten 2 mouse aldım 2ay dayanmadılar... Bu markayı düşünemiyorum bile

tecavüzmü ediyon napıyon mouselara hacım.a4tech mouse bile 2 ay dayanmadıysa daha ne denilebilirki

öyle deme la banada dayanmıyo 1 yılda 6-7 tane mouse yalan oluyor :)

Beşiktaşlılar bunu alsın daha sağlam :)

http://www.n11.com/logitech-m310-nano-kablosuz-laser-mouse-fleur-dark-P12865483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 4 Temmuz 2013; 22:05:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

Dun siparis verdim. Bugun bu saat oldu hala kargoda gorunmuyor. Hani ayni gun kargoydu?

saat 17 ye kadar verilen siparişler aynı gün kargoymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e6750

quote:

Orijinalden alıntı: gurcimilis

quote:

quote:

quote:

quote:

N11'DE TARAFTAR KLAVYE VE MOUSE ÇEŞİTLERİ 10 TL / ÜCRETSİZ AYNI GÜN KARGO

Ayrıca 5 TL indirim alabilirsiniz avantajix üzerinden giderseniz....
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/n11-com-kampanya-ve-avantajlari
    Avantajix'ten tıklayarak Türkiye'nin uğurlu adresi n11.com'a gidin ve keyifle alışveriş yapın.
    10TL ve üzeri yaptığınız tüm alışverişlerde 5 TL iade edelim.

http://www.n11.com/ogatech-fenerbahce-ml-40-kablosuz-wireless-mouse-lisansli-urun-ayni-gun-kargo-P14582641

KABLOSUZ MOUSE 11.90 TL

Bundan dün almıştım, bugün geldi ama çalışmıyor yahu. Win xp, vista falan uyumluymuş. Vista mı kaldı ya

olurmu ya ben windows 7 de kullanıyorum.
    Yanlışın var işletim sisteminde problem vardır senin.

Valla anlamadım üstad. Vericiyi taktım önce algılamadı, sonra algıladı, en son daha da çalışmadı. Çok dandikmiş cidden

mouseun arkasındaki düğmeye bas sonrada usb ye taktığın alıcının üstündeki düğmeye bas birbirini görüyor ve çalışıyor hiçbir problem yok

Haci basmadigim dugme kalmadi olmuyor valla

başka windows 7 olan bir pcde dene çalışacaktır.

• quote:

A4techi 2 ayda çöp ettiysen bir şey diyemiyorum
  • Bırakın şu avantajix i. Ucretsiz olan nakitkazan ve beruby i kullanin. 3 kurus paranizi kurda kusa yedirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

biraz daha büyük alıcı yokmuydu
    stok eritme
    yemezler
    kaç yıllık cihaz bunlar

masaüstünde kullanılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Bırakın şu avantajix i. Ucretsiz olan nakitkazan ve beruby i kullanin. 3 kurus paranizi kurda kusa yedirmeyin.

Amacım konuyu dağıtmak değil ancak yeri gelmişken bende ifade etmek isterim.

Ben bu avantajixten bu güne kadar hiç para iadesi alamadım. Ya onaylanmadı yada onay bekliyor şeklinde 2 aydır hiç bir alışverişimden kazancım olmadı.

Bu tür siteler içerisinde işini en iyi yapan yer neresidir.

• dün siparis verdim. Şimdi geldi. Hızlı kargo için teşekkürler. Bir sürü köpük ve büyük poşet de çıktı.
    edit: Çok aşırı küçük değil. windows 8 de üstündeki tuşlara basıp kolayca tanıtabildim. Dokunması kadifeye dokunma gibi. 27 mhz. petekli mouse padde elimdeki mouse kadar kolay hareket etmiyor. Masaörtüsünde sorunsuz kayıyor. İçinden iki tane ince pil çıkıyor. Alıcısı fare içine saklanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 5 Temmuz 2013; 13:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Bırakın şu avantajix i. Ucretsiz olan nakitkazan ve beruby i kullanin. 3 kurus paranizi kurda kusa yedirmeyin.

Ben bu avantajixten bu güne kadar hiç para iadesi alamadım. Ya onaylanmadı yada onay bekliyor şeklinde 2 aydır hiç bir alışverişimden kazancım olmadı.

Beruby kullaniyorum ben. Cok memnunum aidat falanda yok. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

dün siparis verdim. Şimdi geldi. Hızlı kargo için teşekkürler. Bir sürü köpük ve büyük poşet de çıktı.
    edit: Çok aşırı küçük değil. windows 8 de üstündeki tuşlara basıp kolayca tanıtabildim. Dokunması kadifeye dokunma gibi. 27 mhz. petekli mouse padde elimdeki mouse kadar kolay hareket etmiyor. Masaörtüsünde sorunsuz kayıyor. İçinden iki tane ince pil çıkıyor. Alıcısı fare içine saklanabiliyor.

ürünle ilgili resimler bekliyoruz:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca 5 TL indirim alabilirsiniz avantajix üzerinden giderseniz....
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/n11-com-kampanya-ve-avantajlari
    Avantajix'ten tıklayarak Türkiye'nin uğurlu adresi n11.com'a gidin ve keyifle alışveriş yapın.
    10TL ve üzeri yaptığınız tüm alışverişlerde 5 TL iade edelim.

http://www.n11.com/ogatech-fenerbahce-ml-40-kablosuz-wireless-mouse-lisansli-urun-ayni-gun-kargo-P14582641

KABLOSUZ MOUSE 11.90 TL

Bundan dün almıştım, bugün geldi ama çalışmıyor yahu. Win xp, vista falan uyumluymuş. Vista mı kaldı ya

olurmu ya ben windows 7 de kullanıyorum.
    Yanlışın var işletim sisteminde problem vardır senin.

Valla anlamadım üstad. Vericiyi taktım önce algılamadı, sonra algıladı, en son daha da çalışmadı. Çok dandikmiş cidden

mouseun arkasındaki düğmeye bas sonrada usb ye taktığın alıcının üstündeki düğmeye bas birbirini görüyor ve çalışıyor hiçbir problem yok

Haci basmadigim dugme kalmadi olmuyor valla

başka windows 7 olan bir pcde dene çalışacaktır.

Çalıştı kardeş sağolasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Beruby kullaniyorum ben. Cok memnunum aidat falanda yok. Tavsiye ederim.

Hocam ödemeyi ne kadar sürede yapıyorlar? Avantajix 1.5 aydır paramı vermedi yahu

• benimde lep tobun klavyeler sapıttıydı coğu basmıyor basanlarda garip gerip işaretler çıkarıyordu masaüstü pcmin klavyesi usb olmadığından deniyemyordum uygun fiyatlı hem yedek olsun hemde denemek için klavye ararken tam denk geldi konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler 5 lira bonus düştükden sonra klavye kargo dahil 5 liraya geldi şaka gibi fiyat:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

benimde lep tobun klavyeler sapıttıydı coğu basmıyor basanlarda garip gerip işaretler çıkarıyordu masaüstü pcmin klavyesi usb olmadığından deniyemyordum uygun fiyatlı hem yedek olsun hemde denemek için klavye ararken tam denk geldi konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler 5 lira bonus düştükden sonra klavye kargo dahil 5 liraya geldi şaka gibi fiyat:)

rica ederim. Sırf kargo 4-5 TL tutar normalde:)
  • logitechten şaşmayın adamlar bu işte bir numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

logitechten şaşmayın adamlar bu işte bir numara

eee yani tabiki en iyisi logitech...
  • Alicisi kucuk olsaydi alirdim da cok buyuk !

• quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

A4techi 2 ayda çöp ettiysen bir şey diyemiyorum

Kendi copse benim yapacagim bi sey yok

• quote:

nasıl dayanmadı? üstü mü çizildi ? toz mu tuttu? ışığı mı yanmıyo? kablosu mu kırıştı? nasıl dayanmadı? ---SAMİ

o değil de :D ben a4-tech in X7 sini 4 yıldır kullanıyom ne ayak? bi sorun yok :) ...
  • beşiktaş klavyeyi alıyorum :) .... şuan kullandığım klavyenin multimedya tuşlu halii .. bu tip klavyeler güzel oluyo ben şuan ki klavye mi 6-7 yıldır kullanıyorum ... BAZI TÜKETİCİ arkadaşlara tavsiye DÜZGÜN KULLAN sonra çamur atma !! .. klavyenin kablosu kopmaya yakın bantla duruyor onun dışında sorun yok 7 yıllık şey için de normal bana göre... ki daha da kullanırım.. inanmayanlara istek olursa resim atayım :D

bu arada kargosuz denmiş ama kargo için 3 tl yi dahil etmişler :) ...http://www.esepet.com.tr/urun/ogatech-besiktas-kl-40-bjk-kablolu-klavye-lisansli-urun.aspx

iş bankası maximum ile ödemeyi yapamıyom :S ... 10,90 klavye ücreti - n11 puanları -8,19 maxi puan =1,7 tl alan tutuyor bilgielri giriyorum onayla diyorum kartınızda limit yok gibi bişi diyor ki mümkün değil !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 8 Temmuz 2013; 13:50:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.