Şimdi Ara

N11 en iyi fiyat garantisi kampanyası (1180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.676
Cevap
115
Favori
822.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mmemory

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Başvuruda bulunduğum bir ürün için kazandınız mesajı gelmişti daha sonra satıcı reddetti. Kupon yüklenir mi? Reddedilip kuponu yüklenen kimse var mı?

benim kupon geri yüklendi ama tüm siparişin red olması gerekiyor. kupon parçalı yatmıyor.

İlk kazanımdan bahsediyorum. Sizinki galiba kupon harcayıp red olup kuponun iadesi ile ilgili. Doğru mu anlamışım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troll79

halen calvin obsession parfümden kargo gelmedi.adamı 3 defa aradım gönderecem arayacam sizi diyor 3 hafta gecti üstünden .yoksamu benim gibi parfümden çek bekleyen ...

benim de gelmedi halen. ısrarla bekliyorum.
    bugün onaylamış siparişi artık 1 ay sonra gönderir herhalde.
    telefona cevap vermiyor. mail gönderiyorum kotayı aştı diye geri dönüyor. n11 den soru yazıyorum cevap yok.
    yerine başka parfüm gönder dicem ulaşamıyorum bir türlü adama.

bende aynı durumdayım, çekin kazanmayla ilgili süre kısıtlaması var mı acaba? 1 ay sonra yollasa o ay içinde kazanacaz mı çeki

• @çaylaq elinizde n11 çeki varmı? pm atamıyorum size
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokahontass

@çaylaq elinizde n11 çeki varmı? pm atamıyorum size

an itibariyle yok ama cuma olacak
  • n11'in tadı kaçtı, 34 liralık çek ile aldığım tost makinası 14 gündür gönderilmedi. önce stok dediler, sonra salı dediler, bugün bugün gönderilecek dediler.
    adamlar bana iptal ettirip kuponu mu yaktıracak diye düşünüyorum; kuponu iade edin ürünü iptal edin diyorum anlamıyorlar.

kuponlar bitsin bi daha zor alışveriş yaparım bunlardan. mağazalar üzerinde hiç kontrol yok. bi sürü adam stoksuz satışta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troll79

halen calvin obsession parfümden kargo gelmedi.adamı 3 defa aradım gönderecem arayacam sizi diyor 3 hafta gecti üstünden .yoksamu benim gibi parfümden çek bekleyen ...

benim de gelmedi halen. ısrarla bekliyorum.
    bugün onaylamış siparişi artık 1 ay sonra gönderir herhalde.
    telefona cevap vermiyor. mail gönderiyorum kotayı aştı diye geri dönüyor. n11 den soru yazıyorum cevap yok.
    yerine başka parfüm gönder dicem ulaşamıyorum bir türlü adama.

bende aynı durumdayım, çekin kazanmayla ilgili süre kısıtlaması var mı acaba? 1 ay sonra yollasa o ay içinde kazanacaz mı çeki

öyle olması lazım çünki koşullarda herhangibir tarih kısıtlaması yoktu alışverişin tamamlanması için.

• quote:

quote:

quote:

Başvuruda bulunduğum bir ürün için kazandınız mesajı gelmişti daha sonra satıcı reddetti. Kupon yüklenir mi? Reddedilip kuponu yüklenen kimse var mı?

benim kupon geri yüklendi ama tüm siparişin red olması gerekiyor. kupon parçalı yatmıyor.

İlk kazanımdan bahsediyorum. Sizinki galiba kupon harcayıp red olup kuponun iadesi ile ilgili. Doğru mu anlamışım?

ben yanlış anlamışım.

alışveriş tamamlandıktan 7 gün sonra kupon yatıyor.
    red veya iptalde yatmaz.

• Ck obessioni eline gecen veya kargolanan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/invicta-pro-diver-automatic-P18669213

Beyler, nasıl olduysa dün raslantı eseri ürünü satın aldım, ve ödememi gerçekleştirdim. Daha sonra fiyat hatasından dolayı ürününüz iptal edilmiştir maili aldım. Burda nasıl bir yol izlemeliyim. Tamam sonuçta ürün bu fiyata olmaz ama en azından maille iptal ettik demeleri çok saçma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilweb

http://www.n11.com/invicta-pro-diver-automatic-P18669213

Beyler, nasıl olduysa dün raslantı eseri ürünü satın aldım, ve ödememi gerçekleştirdim. Daha sonra fiyat hatasından dolayı ürününüz iptal edilmiştir maili aldım. Burda nasıl bir yol izlemeliyim. Tamam sonuçta ürün bu fiyata olmaz ama en azından maille iptal ettik demeleri çok saçma..

yanlış fiyat girildiği belli.Açıkçası burda zarar eden küçük işletme veya satıcı olacak.N11 kendi zarar etse önemsemez sıkıştırırsan gönderir derdim,veya hakediyor zaten çok kazanıyor derdim ama küçük işletmeler bu tarz hatalardan dolayı madur edilmemeli bence.

Sonuçta genelde içimizden esnaflar,küçük işletmeler çoğu.Bence uğraşmayın.Zaten n11 birşey demiyor bu konulara,bana da çok oldu,ürünü tedarik edemiyoruz diye iptal ettiler.Bazen gerrçek bazen değil.

Bu durumda ancak thh ile birşeyler arayabilirsiniz ki ordan da ne sonuç çıkacağı belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: kamilweb

http://www.n11.com/invicta-pro-diver-automatic-P18669213

yanlış fiyat girildiği belli.Açıkçası burda zarar eden küçük işletme veya satıcı olacak.N11 kendi zarar etse önemsemez sıkıştırırsan gönderir derdim,veya hakediyor zaten çok kazanıyor derdim ama küçük işletmeler bu tarz hatalardan dolayı madur edilmemeli bence.

Sonuçta genelde içimizden esnaflar,küçük işletmeler çoğu.Bence uğraşmayın.Zaten n11 birşey demiyor bu konulara,bana da çok oldu,ürünü tedarik edemiyoruz diye iptal ettiler.Bazen gerrçek bazen değil.

Bu durumda ancak thh ile birşeyler arayabilirsiniz ki ordan da ne sonuç çıkacağı belli değil.

Haklısınız, küçük işletmeden ziyate pirlant mağazası, 22 şubesi olan büyük bir firma. Ben tutup bu ürünü yollayacaklarını saten beklemiyorum ama firmadan aransam böyle böyle oldu hata yaptık gibi bir mail veya telefon alsam, ben saten iptal ederim. N11 iptalime istinaden saat alımında kullanacağım bir hediye çeki telafisi yapsa fena olmazdı hani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilweb -- 23 Ocak 2014; 13:02:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bolkepçe

Ck obessioni eline gecen veya kargolanan var mi?

onay verilmiş dün bekliyoruz ... sıkıdım ama artık beklemekten bukadar sorumsuz olunmaz!!!
  • troll79 T kullanıcısına yanıt
    dostum dün benimde onaylandı koku sepeti dimi sizinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfasngl

dostum dün benimde onaylandı koku sepeti dimi sizinde ?

aynen dün ck obsessiona parfüne onay verildi. ama halen kargo yok
  • Beyler obession hakkinda gelisme olanlar lutfen buraya yazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bolkepçe B kullanıcısına yanıt
    Bi biz kaldık herhalde çek döneminden
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 25 Ocak 2014; 9:50:15 >
  • n11.com kimsye tavsiye etmiyorum 12 gundur ayakabımı getirmediler 12 gunumu yediler yazıklar olsun paramla rezil oluyorum
  • Arkadaş 1 tane konuya yaz şikayetini. Yetmiyor mu?
  • Aaaahh ahhh bir zamanlar buralar ne kalabalıktı...
  • 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.