Şimdi Ara

N11 Finansbank 111 tl puanlar yattı ama.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az önce shellde kullandım sorun yok. Mazot aldım.

Bu arada eskiden biriken puanınız varsa 1 aralıkta silenecek yaZmış son ekstrede . 2 tl vardı onuda kullandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu silinsin ltf...
  • Silinmesine gerek yok adam zaten haklı

yıllardır parapuanlarım yanar kullanamadım diye

sadece markofoni şok hızlıal ve alaryatılarda geçiyor

bunlardan en mantıklısı gıdada şoktan yararlanmak ama ondada ne kadar puan var göstermiyor ve 5er 5er düşüş yaptırıyor eğer puan sorgulatırsanız da yok der.ama geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

mesaj atıp onay kodu gelmeden alısverıs yapıp puanı yatan varmı dostlar..

ben fix kartla katıldım, telefonla kampanyaya kayıt oldum, mesaj göndermem zaten gerekli değildi, ama telefonla kayıttan sonra da herhangi bir mesaj gelmedi.

ÜSTADIM fix kartta mesaja da gerek yoktu..benım normal kartım ıcın sormustum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melih06

quote:

mesaj atıp onay kodu gelmeden alısverıs yapıp puanı yatan varmı dostlar..

ben fix kartla katıldım, telefonla kampanyaya kayıt oldum, mesaj göndermem zaten gerekli değildi, ama telefonla kayıttan sonra da herhangi bir mesaj gelmedi.

ÜSTADIM fix kartta mesaja da gerek yoktu..benım normal kartım ıcın sormustum..

Eşimin kartı da normal kart. Katılımınız alındı mesajı da geldikten sonra alışveriş yaptık o karta da yatmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • womit kullanıcısına yanıt
    hızlıal! da kullandım puanları
  • Ben N11'den alışveriş yapamıyorum. Yeni hesap açıyorum. Yine olmuyor. N11'e mesaj attım. Az önce de aradılar. Kredi kartlarında problem varmış gibi davranıyorlar. 3 tane kredi kartımla da ödeme yapamıyorum. Yeni hesap açtım. Yine olmadı. Paypal ile denedim, olmadı. Daha Banka ödeme sayfalarına gitmeden "Bu sipariş, güvenlik kontrolü nedeniyle gerçekleştirilmemiştir. n11.com 7/24 Çağrı Merkezi’nden detaylı bilgi alabilirsiniz." diye uyarı veriyor. Site Bloke etmiş gibi görünüyor. Fakat görüştüğümde "Bloke ettik" demiyorlar. Suçu bankalara atıyorlar. Oysa Kartlar da Hesaplr da benim adıma.
    Ben böyle bir site görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Ben N11'den alışveriş yapamıyorum. Yeni hesap açıyorum. Yine olmuyor. N11'e mesaj attım. Az önce de aradılar. Kredi kartlarında problem varmış gibi davranıyorlar. 3 tane kredi kartımla da ödeme yapamıyorum. Yeni hesap açtım. Yine olmadı. Paypal ile denedim, olmadı. Daha Banka ödeme sayfalarına gitmeden "Bu sipariş, güvenlik kontrolü nedeniyle gerçekleştirilmemiştir. n11.com 7/24 Çağrı Merkezi’nden detaylı bilgi alabilirsiniz." diye uyarı veriyor. Site Bloke etmiş gibi görünüyor. Fakat görüştüğümde "Bloke ettik" demiyorlar. Suçu bankalara atıyorlar. Oysa Kartlar da Hesaplr da benim adıma.

Bide alışveriş yapıp problem yaşarsan çıldırırsın o zman.
    Bu forumda yüzlerce şikayet var m.h hiçbirşey umurlarında değil fakat çekler falan insanlar takılıyor gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Orijinalden alıntı: guven35

Ben N11'den alışveriş yapamıyorum. Yeni hesap açıyorum. Yine olmuyor. N11'e mesaj attım. Az önce de aradılar. Kredi kartlarında problem varmış gibi davranıyorlar. 3 tane kredi kartımla da ödeme yapamıyorum. Yeni hesap açtım. Yine olmadı. Paypal ile denedim, olmadı. Daha Banka ödeme sayfalarına gitmeden "Bu sipariş, güvenlik kontrolü nedeniyle gerçekleştirilmemiştir. n11.com 7/24 Çağrı Merkezi’nden detaylı bilgi alabilirsiniz." diye uyarı veriyor. Site Bloke etmiş gibi görünüyor. Fakat görüştüğümde "Bloke ettik" demiyorlar. Suçu bankalara atıyorlar. Oysa Kartlar da Hesaplr da benim adıma.

Bide alışveriş yapıp problem yaşarsan çıldırırsın o zman.
    Bu forumda yüzlerce şikayet var m.h hiçbirşey umurlarında değil fakat çekler falan insanlar takılıyor gene.

Alışveriş yaparken de çok problem yaşadım.
    1- Sıfır diye ürün satıp 4 aydan beri Fatura ve Garanti Belgesi göndermeyen satıcı Mağaza var. Şikayetimin sonucunu alamadım.
    2- Ucuz fiyat yazıp, satışı iptal edip, aynı ürünü yüksek fiyattan satan mağaza var.
    Bunlar şimdilik aklıma gelenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 14 Kasım 2014; 16:03:01 >

• benimki neden yüklenmemiş
  • ŞOK Markette kullandım puanların bir kısmını geri kalanını da akaryakıtta harcarım :)
  • benimde yüklenmemiş
    aradım bekle dedi
    ayar oldum bu finansbanka
    geçen doğum günü indirimimi yedi mesaj atmadınız diyor mesaj hala cep telefonumda
    çok fazla olmaya başladı bunlar
  • Mesaj attığınızda onay mesajı gelmiş miydi beyler n11 de sorguluyorum yatmamış...
  • Arkadaslar 111 tllik parapuani ne zamana kadar kullanabiliriz ? Son tarih nedir bilgisi olan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumincalik -- 15 Kasım 2014; 8:47:45 >
  • 24 kasıma kadar geçerli diye biliyorum. eşimin fix kartına benimde kartfinans kartıma puanlar henüz yatmamış.
  • Beyler acaba bunun nedeni telefon numaralarının finansın sistemindeki numarayla aynı olmaması olabilir mi? Yatmayan arkadaşlar bunu bir düşünsün derim. Ben de bir arkadaşın arkadaşının kartıyla alışveriş yapmıştım da :) o yüzden emin olamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnakresss

24 kasıma kadar geçerli diye biliyorum. eşimin fix kartına benimde kartfinans kartıma puanlar henüz yatmamış.

Mesaj attıktan sonra katılımınız alındı mesajı gelmiş miydi? Şu da aklıma geliyor acaba aysonunda yapılan işlemlerin puanını tanımlanmaya daha sıra gelmemiş olabilir mi?
  • arkadaşlar peki dışarıda mağazalarda geçiyor mu puanlar bilgisi olan varmı?
  • fix kartlarda problem var heralde banada yatmadı
    doğum günü indirimimde yatmadı
  • Abi bende baktim normal finansbank karti ama puanim yatmamis

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.