Şimdi Ara

n11 Kitap Kampanyası ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
5.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten 50 liralık kitap alacak olan ve pepsi içen birisi için biraz mantıklı olabilir ama çok kaçırılmayacak bir fırsat gibi gözükmüyor...

Hali hazırda indirimli ve 50+ bir takım olsa (ben game of thrones baktım mesela) daha mantıklı olurdu...
  • Bir iki lira daha fazla da olsa İdefix'den şaşmam. Kitaplar tertemiz geliyor. Dİğer tüm kitap sitelerinden de aldım. Kitapların kenarı yırtık bir tarafı ezik büzük geliyor. Ki ben bu konuda çok hassasım. O yüzden İdefix'i öneririm. Şu an idefix'te de bahar kampanyası var. Yılda 2 kere de sanal kitap fuarı düzenliyorlar ki en iyi fiyatlar orada oluyor. Mesela can yayınlarındaki setlerde %50 indirim vardı.
    Bu arada n11'de cehnneme zam gelmiş hemen Önceden 19 liraydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 1 Haziran 2013; 12:47:30 >
  • n11 den cehennemi satın aldım, göya kargo bedava idi. 6 tl kargo parası verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

n11 den cehennemi satın aldım, göya kargo bedava idi. 6 tl kargo parası verdim.

ben olsam almazdım geri yollardım geldiği yere
  • Merhaba arkdaşlar şimdi pepsi kodu ve avantajixi kullansam 50 liralık kitap alışverişi bana -11 pepsi -4 avantajix 35 tl ye mi gelecek? Yoksa bu avantajix in olayı farklı mı? Belli bir limit var mı yani parayı geri almak için?
  • carlos castaneda ları yapıştırdım şimdi

http://www.n11.com/don-juanin-ogretileri-P13064033
    http://www.n11.com/bir-baska-gerceklik-P13074910

hem kargo bedava hemde piyasada cok bulunan baskılar değil bunlar bulduğum iyi oldu...

paramıgeriver dende 5 tl iade gelecek cillop oldu.haber verene teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Bir iki lira daha fazla da olsa İdefix'den şaşmam. Kitaplar tertemiz geliyor. Dİğer tüm kitap sitelerinden de aldım. Kitapların kenarı yırtık bir tarafı ezik büzük geliyor. Ki ben bu konuda çok hassasım. O yüzden İdefix'i öneririm. Şu an idefix'te de bahar kampanyası var. Yılda 2 kere de sanal kitap fuarı düzenliyorlar ki en iyi fiyatlar orada oluyor. Mesela can yayınlarındaki setlerde %50 indirim vardı.
    Bu arada n11'de cehnneme zam gelmiş hemen Önceden 19 liraydı.

İdefix n11 üzerinde dr satış yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey anlamadım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Bir şey anlamadım hocam.

http://www.n11.com/arama/ara?seller=idefix
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabbak

carlos castaneda ları yapıştırdım şimdi

http://www.n11.com/don-juanin-ogretileri-P13064033
    http://www.n11.com/bir-baska-gerceklik-P13074910

hem kargo bedava hemde piyasada cok bulunan baskılar değil bunlar bulduğum iyi oldu...

paramıgeriver dende 5 tl iade gelecek cillop oldu.haber verene teşekkürler...

almadan önce sorsaydın keşke, elinde olmayabilir. 10 sene önce baskısı tükenen kitapları bile vardı, kontrol etmeden ilan eklemişler heralde.

• bu pepsi kodları hangilerinden çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu pepsi kodları hangilerinden çıkıyor?

En mantıklısı al bir kutu pepsi 1-1,25 falan.Gerçi tüm pepsi ürünlerinin kapaklaraında var diye biliyorum.
    İnsanlarımız içip kutusunu rahatlıkla sokağa atıyor,bende yerde gördüğümde alıp çöpe atardım.Şimdi bir işe yarıyor, kapağını alıp çöpe atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sguler16

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

bu pepsi kodları hangilerinden çıkıyor?

En mantıklısı al bir kutu pepsi 1-1,25 falan.Gerçi tüm pepsi ürünlerinin kapaklaraında var diye biliyorum.
    İnsanlarımız içip kutusunu rahatlıkla sokağa atıyor,bende yerde gördüğümde alıp çöpe atardım.Şimdi bir işe yarıyor, kapağını alıp çöpe atıyorum.

normalde bana zararlı olmasına rağmen bu günlerde yine cola ya başladım.. eğer dediğiniz gibi bütün şişelerde var ise yarında pepsi alırız

• Kapaklari tanesi 20 kurustan satanlar var cek satis bolumunde kola sevmeyenlerin kendilerini zorlamalarina gerek yok aslinda. Bu arada pepsi coca cola'dan daha guzel geliyor bana o yuzden zaten pepsi aliyordum kapak olaylarindan once de.

• Elimde 2 tane pepsi kodu var arkadaşlar, ihtiyacı olan varsa verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ««T®AVI§»»

Elimde 2 tane pepsi kodu var arkadaşlar, ihtiyacı olan varsa verebilirim.

Birini dm den rica etsem :)
  • Şöyle bir soru sordum Acelegelsin mağzasına;

Mağzanızda satılan kitaplar orjinal mi?Forumlarda bu konuda soru işaretleri oluşmuş..

Cevap : Değerli müşterimiz kitaplarımız orjinaldir . Hangi forumlarda anlatılmış bilmiyorum fakat türkiyenin en büyük dağıtım firmalarındna biriyiz . İlginize teşekkürler.
  • Kitaplar elime ulaştı.Hepsi orjinal.Cuma akşam verdiğim siparişler bugün elimdeydi.
  • 135l'lik çekim var. 270TL'ye harika bi liste yaptım

• Bazı kitaplar stok yokmus iptali ettiler s o rgusuz sualsiz gerci işime geldi ama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.