Şimdi Ara

n11 Kupon yağmurları Başlıyor. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
22
Favori
20.329
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11.com bunun önüne geçmeli artık alışveriş yapmadan kuponu kullanamasın kimse. onlar için de iyi aslında. çünkü illaki fire oluyordur alip kullanmaya veya satamayan vardır..
  • 100/33 kuponlardan biri bile elime düşmedi.
  • Teşekkürler
  • Arkadaşlar bu 100/33 nedir?100 liralık aışveriş yaparsam 33 tl indirimli mi alıyorum?Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Bu ve bu tip indirim çekleri için üşenmeden 750 tane hesap açıp sonra bunları 1 2 liraya satan insanları anlayamıyorum.Kardeşim bırak herkes sebeplensin yahu bunun da ticaretini yapma be.

DH buna hak tanıyor. Önüne geçebilirler. Ticarete döken ile normal kırk yılda bir kupon satan belli zaten.

Adamlar 8 farklı hesap açmış 7/24 servis veriyor. LTD olmuşlar artık.
  • musab63 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Arkadaşlar bu 100/33 nedir?100 liralık aışveriş yaparsam 33 tl indirimli mi alıyorum?Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın :)

Aynen öyle hocam 100₺ lik ürün alırsanız 67₺ ödüyorsunuz ama sağolsunlar 1 saat bile sürmesi bu kodların tükenmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç gözlülük başka bir şey değil.

sömürmeye devam.
  • Ulan kuş küçücük kafeste rahatsız oluyor diye büyük kafes alacaktık kansızlar yüzünden ilk günden kupon kalmamış be
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için arkadaşlar çok sağolun.
  • Bilmem kaç tane hesap açıp satan kansızlar sağolsun kupon almadık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %15 kullandirtacak varsa cok sevinirim

• Aç gözlü dolu. Ulan ihtiyacı olan kullansa ne olur yani! Utanmadan üyelik satıyorlar 10-15tl ye. Yazıklar olsun sizin gibi bu rakamlara düşmüş insanlara. İnsanlığı elden bu rakamlara gitmişlere...
  • 111 liralık indirim kuponuna ihtiyacım var, kuponu olup da kullanmicak olan varsa çok makbule geçer. Ne güzel sevinmiştir konuyu ilk gördüğümde ama ben denediğimde kalmamıştı kuponlardan

• İş dönüşü yolda haberim oldu bu kampanyadan eşime yılbaşı hediyesi almak için kuponlardan yararlanırım diye düşünürken çoktan kuponların bittiğini öğrendim.Hatta otobüste değilde eve geçince rahat rahat hallederim diyordum.Ama küçük hesapların peşinde koşan küçük insanların olduğu bir ülkede yaşadığımı unutmuşum bir an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mean Streets -- 8 Aralık 2015; 21:41:54 >
  • 2 tane kalem alacaktım 75 TL yerine 55 TL'e gelir 33'lük indirim sayesinde kalemlerin tanesi diye sevinmiştim :D Bu nasıl bir yok ediştir.

youtu.be/-YnznEiF1iA?t=3m57s

Link durumu bence çok güzel açıklıyor.
  • Arkadaşlar pazartesi günü kupon dağıtımına başlandıktan 20 - 25 dakika sonra tesadüfi anasayfada gördüm ve baktığımda 3000 tl lik çek ve 750 tl lik çekler kalmıştı. Benim ihtiyacım yoktu 3000 tl olana 750 tl olan çekten aldım fakat tüm çeklerin bitmesini görmemiş dh kupon satıcılarına bağlamayın. En fazla 15-20 kişi vardır fazla çek alan diğer çekler insanlar bitirmiş n11 sadece dh kullanıcılarına ait bir site değil hatırlatırım. Önümüzdeki pazartesi daha iyi çekler gelebilir üzülmeye gerek yok.
  • yıllardır internet üzerinden alışveriş yaparım. arada denk geldim mi kupon da alırım. ama hiç bir zaman kupon stoklayıp forumlarda satmak aklıma gelmedi.

çok ilginç.
  • Tamamen n11 sitesinin yanlış kampanya yöntemi uygulamasından.Böyle olacağını düşünemediler sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.