Şimdi Ara

N11 Kupon Yağmuru 22.12 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
8.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

quote:

quote:

Hem dün hem bugün kaçırdım dikkat edecem dediğim halde iyi mi
    Allahtan dün bir arkadaş yardımcı oldu 300-50 kullandırdı aileme tv aldım.
    Şimdi sıra mama sandalyesinde 100-30 kullanmayacak var mı?

Gittigidiyordan alin siz de.Orada da 100'e 30 var.
    Ürünü bulun karsiliksiz yardımcı olayım.

Hocam öncelikle kandilin mübarek olsun. Dediğiniz gibi ürünü gittigidiyorda da buldum n11 ile aynı fiyatlarda.. İndirim kullanılmadı ise pm ile hesap bilgilerinizi gönderebilirseniz alışverişi yapmak isterim.

Sizin de hocam.Hesap bilgilerini yolladım.Yiğenim doya doya uyusun beşiğinde.Beşiğin linkini yollarmisiniz.
    Ben de n11 den aldım beşiği henüz ulasmadi.

Allah razı olsun hocam indirimden faydalanıp mama sandalyesini aldım. Beşik geçen sene önce mobilya sonra bez katlanabilir olandan almıştım kraft aldım biraz pahalı ama sağlam malzemesi var bizim oğlan uyanıp sallıyor dur ki paramparça edecek iyi ki uyduruk almamışım diyorum çok fena..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonanzi -- 23 Aralık 2015; 20:56:12 >
  • Ya bu çek olayını kapatmaları lazım. Bune arkadaş satmak için hesabına çek tanımlıyorlar. İhtiyacı olan adam kullanamıyor. Yapacaksa indirimi ödeme ekranında girer kodu aldığı ürün tutarında.
  • uA006 kullanıcısına yanıt
    Aynı mesajın bir benzerini de ben atmıştım geçen hafta.Sonuç mu ? kopyala-yapıştır geçiştirmelik cevap...
  • ya şu 100/30 u 30 saniye de boş yere alanların ALLAH BELASINI VERSİN YA 30 saniye sürmedi kuponun bitmesinin 3 gündür bir ürünü alamadım ya allah belanızı versin
  • Rex1817 kullanıcısına yanıt
    niye bela okuyon ki kardeş? boş yere kendin günaha giriyorsun. hızlı olan alıyor işte. zaten 30 saniyede bitiyor. 1 kişi maximum 2 tane anca alır. 3.yü alayım derken tükeniyor zaten.

30 liralık kuponu da kullanmayıp satan da enayidir. %30 net indirim varken niye millet başkasına satsın aklım almıyor. kendin kullan işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

niye bela okuyon ki kardeş? boş yere kendin günaha giriyorsun. hızlı olan alıyor işte. zaten 30 saniyede bitiyor. 1 kişi maximum 2 tane anca alır. 3.yü alayım derken tükeniyor zaten.

30 liralık kuponu da kullanmayıp satan da enayidir. %30 net indirim varken niye millet başkasına satsın aklım almıyor. kendin kullan işte.

ne 2 si 3 ü kardeş biz 1 tane bile alamıyoruz 9 dan beri pc nin başında sayfa açık her 30 saniyede bir sayfayı yeniliyorum yeniledim gördüm girdim limit kalmadı dedi şimdi ben nasıl bela okumayayım boş yere alıyorlar kullanmıyorlar kullananlara bişey demeiyorum zaten o gereksiz insanlara diyorum Tekrardan ALLAH BELANIZI versin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hem dün hem bugün kaçırdım dikkat edecem dediğim halde iyi mi
    Allahtan dün bir arkadaş yardımcı oldu 300-50 kullandırdı aileme tv aldım.
    Şimdi sıra mama sandalyesinde 100-30 kullanmayacak var mı?

Gittigidiyordan alin siz de.Orada da 100'e 30 var.
    Ürünü bulun karsiliksiz yardımcı olayım.

Hocam öncelikle kandilin mübarek olsun. Dediğiniz gibi ürünü gittigidiyorda da buldum n11 ile aynı fiyatlarda.. İndirim kullanılmadı ise pm ile hesap bilgilerinizi gönderebilirseniz alışverişi yapmak isterim.

Sizin de hocam.Hesap bilgilerini yolladım.Yiğenim doya doya uyusun beşiğinde.Beşiğin linkini yollarmisiniz.
    Ben de n11 den aldım beşiği henüz ulasmadi.

n11den almıştım önceki yıl 333 liraydı indirimle 280küsürlere gelmişti sanırım.Şimdi fiyatı bayağı yükselmiş ama sağlam on numara ürün. Çocuk büyüdükçe anladım bu haylazlığa bu beşik hakkaten iyi dayanıyor..
    http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-70x120-oyun-parki-kirmizi-2015-196756691

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.