Şimdi Ara

N11 Mobile Özel 75 e 25

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 mobile özel 75 e 25 veriyor kişiye özel olabilir hesapları kontrol etmekte fayda var

• N11 vizyon geliştirmesi lazım. hb 50tl yi geçince sakız alsan kargo bedava. trendyol 50tl üzeri aynı mağazada kargo bedava farklı olsa da 1 tane kargo ücreti ödüyorsun ama n11 de 5 farklı ürün al hepsine kargo ücreti ödersin ne kadarlık aldığının da bir önemi yok kargo bedava değilse.

• bana 100/40 gelmiş. Ama kıymeti yok çünkü "Geçerli Olmayan Kategoriler" listesi epey uzun  

• Üniversitedeki dersim için akademik kitap alacaktım, çok iyi oldu bu :D Teşekkürler haber verdiğin için.

• Durex'te de 80/20 kupon kodu var ve 100/40 ile birleşiyor arkadaşlar  

• n11 bitti artık çekler çöp birçok ürün geçerli olmayan kategoriler içinde yer alıyor.

• geç görmüşsünüz sanırım 5 gün önce verilmiş

• Bana da 150/25 geldi ama çoğu kategoride geçmiyor
  • Kullanılan yerleri yazsalarmış daha kolay olurmuş.

• N11 vizyon geliştirmesi lazım. hb 50tl yi geçince sakız alsan kargo bedava. trendyol 50tl üzeri aynı mağazada kargo bedava farklı olsa da 1 tane kargo ücreti ödüyorsun ama n11 de 5 farklı ürün al hepsine kargo ücreti ödersin ne kadarlık aldığının da bir önemi yok kargo bedava değilse.

• Bana da 100/40 gelmiş ama hemen hemen hiçbir şeyde geçmiyor
  • snoppy kullanıcısına yanıt

Durex 80/20 nasıl alabiliriz hocam ?

• Kamp sandalyesi alıcam, bir bana gelmedi şu 100/40
  • mustione54 kullanıcısına yanıt

aynen. n11den kargoyla almak yerine ayni saticiyi trendyolda bulup ordan kargosuz siparis geçiyorum

• 150/25 var hep hiç denk gelmedi 100/40 ya da 75/25

• geçerli olmayanları yazana kadar geçerli olduğu yeri yazsalarmış daha iyi olurmuş. eskiden en çok alışveriş yaptığım yerdi, gittigidiyor gibi n11 de yolcu gibi. Çok geride kaldılar gerçekten, acilen yeni bir strateji oluşturmalılar
  • 125/30 ! Tipini sevdiğim..
  • Kişiye özel kuponlar yüklenmiş bazı kategorilerde geçmezsede kontrol etmekte fayda var.

• Neye baksak geçmiyor gecen hafta süpermarkettwn aldiklarimi simdi alamıyorum
  • 5000/175 vardı geçen bende.
  • N11 ürün çeşitliliği ve yorum sayısı olarak çok düşümüş.

Kupon olsa ne olur :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.