Şimdi Ara

N11 Ramazanmutlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    11.08.2021 tarihinde n11 üzerin ramazanmutlu adli saticidan 1 adet RX 6600 XT aldım 4850 tlden sağolsunlar aynı gün kargoya verdiler. Ertesi gün kargocu geldi ve bir zarf verdi zarfta ürünün istanbul deposundan gönderileceği ayrıntıları arayıp vericekleri yazıyordu neyse satıcıyı aradım ve bana takip numarasını verdi bende hızlı bir şekilde gidip şubeden teslim aldım paketi ama paketi açtığımda 6600 XT nin 3 fanli 308 modelini beklerken 2 fanli 210 modeli karşıma çıktı. Bunun üzerine satıcıyi aradım ve durumu anlattim, bana karışıklık olduğunu ürünü geri kargolamami söyledi bende gönderdim. Ürün cuma günü onlara ulaştı ama araya haftasonu giridigi için pazartesi kendilerini aradım, bütün gün defalarca aramama rağmen asla acmadilar bende farklı bir telefondan aradım ve anında açtılar niye acmadiklarini soruncada, biz dolandiricimiyiz bizi bir daha arama gibi bir ton laf yedim ve telefon yüzüme kapatildi. Tabiki hemen iade talebi başlattım ama onuda red ettiler neden olarakta iade faturası istediler, şirket olmadığım sadece bir şahıs oldugum için doğal olarak kesemedim. Devamında kendileri ile uzlasamiycagimi anladığım için çözüm surecine n11 ile devam ettim, n11 e durumu izah ettim ve beni haklı bulup satıcıyı aradılar, satıcı mhdeki kadınlada kabaca konuşmus bunun üzerine çözüm merkezine dilekcemizi yazdık 3 iş günü içinde cozulucek diyorlar bakalım. Arada n11 olduğu için benim paramın gideceğini düşünmüyorum bu konuyu da sadece bu satıcıdan ürün alirken dikkatli olun diye yazıyorum, uzun yazı için kusura bakmayın.
    İyi günler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba @WEBLEY,

Konuyla ilgili talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza dönüş yapılacaktır. 

• Geçmiş olsun, N11 sizin yanınızda gibi duruyor, umarım en kısa sürede para iadesi alırsınız.

• N11 burayı takip ediyormuş bilmiyordum sağolsunlar hemen aradılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.