Şimdi Ara

n11 sahte sandisk hafıza kartı gönderen mağaza (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben genel manada tavsiye niteliğinde yazmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

ben genel manada tavsiye niteliğinde yazmıştım

doğru söylüyosunuz ama n11'in tutumu da çok önemli.farklı bir durum ama kaç defa faturasız sipariş gönderen mağazaları şikayet ettim kargonun açılmadan fotoğraflarını da çektim ama hiçbir şekilde ilgilenmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba marine-gear,

Konu ile ilgili sizinle görüsmek ve yardimci olmak isteriz. irtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kisa sürede sizinle iletisime geçecektir.

n11.com donanim haber ekibi

Ne oldu n11
    Yine basma kalıp lafta kaldı durum.
    Neysek ben mecbur kalırsam gg kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Yanlız N11 yetkilisinin buraya gelip destek olması gerçekten olumlu.

Böyle durumlar ülkede çok yaşanıyor.

Ben bundan 1 yıl önce Hepsiburadadan orjinal Note 4 diye kılıf aldım, ve olaydan 4 ay sonra sahte olduğunu anladım, Zaten gelen faturada Samsung kılıf ( modeli vs ) yerine muhtelif aksesuar yazıyordu.
    Önce Hepsiburada da yazdım, aman tanrım, adamlar kıraldan çok kıralcı.
    Ne biz nede 3. satıcılarımız asla sahte ürün satmaz, o yüzden işlem yapamayız, yapmayız diye nasıl diretiyorlar.
    Sonra satıcıyı aradım, sahte olduğundan hiç bahsetmeden benim faturayı düzeltip gönderin dedim, Sonra adamlar problem nedir felan derken ben bu ürünün sahte olduğunu biliyorum ve bunu samsunga göndereceğim diyince olayın gidişatı değişti.

Sonra adamlar biz malımızın arkasındayız bla bla , hemen gönderin paranızı iade edelim çektiler.

Düşünebiliyormusun , Türkiyede bir esnaf 4 ay sonra kullanılmış , yıpranmış ürünün full iadesini teklif ediyor.

100 kişiye böyle şey olurmu de, 99 u inanmaz.
    İşte internetin ve kayıtlı alışverişin gücü.

Adama ürünü gönderdim 2 gün sonra para hesabımdaydı.

Elbette n11.com her türlü çakalı kontrol edemez, fakat müşterinin arkasında durarak saygı ve itibar kazanır.

Şu anda Hepsiburada çoktan kaybetti fakat n11 1-0 önde.

Böyle devam etmeniz dilegiyle.

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    adam yazmışya , özelden PM gönderin ilgileneceğiz diye, daha ne bekliyorsun ?

durmadan buraya yorum mu yazsın ? ,Biraz mantık kardeşim.

olaydan 10 gün geçer durum çözülmez , gelir buraya yazarsın,

Adam buraya geli 3. şahısların ismi ile olayın ayrıntısını yazamazya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

adam yazmışya , özelden PM gönderin ilgileneceğiz diye, daha ne bekliyorsun ?

durmadan buraya yorum mu yazsın ? ,Biraz mantık kardeşim.

olaydan 10 gün geçer durum çözülmez , gelir buraya yazarsın,

Adam buraya geli 3. şahısların ismi ile olayın ayrıntısını yazamazya.

özelden defalarca kendilerine mesaj attım ama ilgilenmediler burada ilgileniyormuş havası veriyorlar!
  • marine-gear kullanıcısına yanıt
    Hımm Böyle bir durum varsa tabiki hoş değil.

Belki forumun formatı onlara ters mi geliyor diyeceğim ama ?

Bence sikayetvar.com yazın. Kesin geri dönüş olacaktır. Garantili

• Bunun neresinde numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Kasım 2016; 15:37:5 >
  • sen dua et sonuna "aDam oLaNa qTTiqi yeRe qadaR, oLmayaNa eDeRi qadaR" yazmamış.

aldım kara listeye bu elemanları dünya yarılsa alışveriş yapmam.
  • Soru cevap kısmındaki cevapları efsaneymiş
  • telefonda kuponları yeniden tanımlayacağız diyen n11 kayboldu özel mesajları okuyorlar ama cevap dahi vermiyorlar. n11 yine kendi kalitesini gösterdi bizi şaşırtmadı!
  • N11 bu gibi sahte ürünleri bilerek destekliyor. İnanmayan varsa deneyebilir. Satışını yaptıkları ürünlerden sahte olduğunu düşündüğünüz 1 tanesini sikayet edin mesela. Sonra takip edin o ürün ayni şekilde satilmaya devam ediyor. Onuda feçtim hergün mail atiyorlar ilginizi cekebilecek urunler diye. Maildeki urunlerin hepsi sahte. Yani sadece sahte ürün satılmasına aracılık etmiyor aynı zamanda sahte ürün satisini destekliyor. Ancak bunun gibi kendini kurumsal sanan firnalarin tuzu kuru. Biz burada istedigimiz kadar yazalim. Milletin kafasinda koskoca n11 imaji oldukca biri almazsa öbürü alacak sen ben memnun olmasak nolacak. Adamlar uygun fiyata satis yapacak adamlari satisi olarak alip destekliyorlar. Ki sitelerine rağbeti arttirsinlar.
  • n11 kesinlikle satıcıdan yana tavır alıyor, konu sahibi arkadasın ALLAH yardımcısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.