Şimdi Ara

N11 Sahtekarlığı Dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 207462121486 sipariş numaralı ürünü 969 TL'ye (80 TL kupon kullanarak) 23 Kasım 2018 (efsane cuma) indirimlerinde satın aldım. Mağaza kutusu hasarlı ve kullanılmış çizikleri bulunan ürün gönderdi 1 gün sonra değişim talebi oluşturup ürünü gönderdim. Bu sürede aynı mağaza aynı ürünü 1999 TL den satışa sundu. 5 gün sonra N11 otomatik olarak para iadesi olarak yanıtladı talebi. Bu 5 gün içinde mağaza ile görüştüm en kısa zamanda yeni ürünü kargoya vereceklerini söylediler ve N11 canlı destek ile yaptığım görüşmelerde sürecin devam ettiğini bir şey yapamayacaklarını söylediler. Süreç bittikten sonraki görüşmelerimizde ise süreç bitti bir şey yapamayız dediler. Mağazayla anlaşılmış gibi bide ürün stoğu olan mağaza ürünün satışını durduruyor n11 beni aramadan hemen önce. Ya N11'in elinden gerçekten bir şey gelmiyor yada mağazasını koruyor. Efsane cuma adı altında mağazalar ellerinde bulunan defolu hasarlı malları tüketmeye çalışıyorlar. Birde zaten 80 tl kupon kullanmışım bana 100 tl kupon teklifinde bulunuyor sadaka verir gibi N11 benim için bitmiştir bunu adı sahtekarlık dolandırıcılıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.