< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
N11 Samsung Galaxy S20 FE + buds. 400 tl indirim (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Samsung members üzerinden kod alınıyor daha sonra samsung sitesine girip buds siparişi verirken bu kodu girince fiyat 0lanıyor bilginize arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam members üzerinden kodu nasıl alıyoruz, biraz bakındım ama bulamadımquote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
Samsung members üzerinden kod alınıyor daha sonra samsung sitesine girip buds siparişi verirken bu kodu girince fiyat 0lanıyor bilginize arkadaşlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek
Samsung members üzerinden kod alınıyor daha sonra samsung sitesine girip buds siparişi verirken bu kodu girince fiyat 0lanıyor bilginize arkadaşlartelefonu kutusundan cikarmadim iade ederim diye o yuzden deneyemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: lowermad
Hocam members üzerinden kodu nasıl alıyoruz, biraz bakındım ama bulamadım
Alıntıları GösterAvantajlar kısmında en altta var bölüm hocam
-
-
-
hayirli olsun hocam ben magazanin cevabini bekliyorum
-
Sağolun hocam, muhtemelen sizde aynı yollarla bedava kulaklığınızı alırsınız ama mağaza cevabına göre hareket etmek daha mantıklı, bu arada kulaklıklar sınırlı sayıda veriliyormuş ve 22 ekime kadar kod ile sipariş vermek lazımmış.
Teşekkür ediyorum hocam
Kavissiz ekran ve düşük çözünürlük olması daha iyi. 4500 batarya ve düşük çözünürlükle batarya süresi ciddi uzayacaktır. Bu cihazı ben s10 plus ile kıyaslarsam +1 büyük güncelleme, exynos 990 ve daha büyük bataryayla öne çıkıyor. s10 plusun avantajı cam kasa, belki kameralar daha iyi olabilir. Aynı fiyat olsalar tercihim s20 fe olur ama arada 1k fark olunca düşündürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Ekim 2020; 15:51:8 >
4500 pil galiba işe yaramamis. S9 plus pil kullanimda enfazla 13 saar verirdi. 4 gundur kullandigim s20fe 11 saat veriyor. Pisman misin dersen . Evet..
Ekran yenilemeyi 60 hz olarak ayarladığınızda şarjı daha uzun süre gidiyor. 120 hz maalesef şarjı daha çabuk tüketiyor.
acaba bu telefonu on siparis doneminde en ucuz saticidan alsak yine kulaklik alabilirmiyiz onu merak ediyorum
Hepsiburada üzerinden 700 tl indirim kuponu ile aldım hocam kulaklık verildi
iyi yakalamissin hakki kodu icin ben gec kaldim n11 400₺ indirimi ile 6099 a aldim ama yinede 6000 6020 gibi fiyatlara satan saticilar var iade edip onlardan mi alsam diye dusunmuyor degilim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X