Şimdi Ara

N11 Taksitle ve %20 İndirimle Telefon Alma Formulu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
31
Favori
30.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aldığınız ürün dosya şeklinde zarf içinde kargolanır. İçindeki ürün dışarıdan belli olmaz. Sallamatik puanları da altın alımında kullanılabiliyor.
  • kazanılan puanlar altında kullanılmıyor...

Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu Satış, Özel Satış ve Fırsat, Süpermarket kategorilerinde kullanılamaz.
  • 1000 tl altın alsak Bonus karta 111 tl bonus kampanyasından faydalanabiliyormuyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyacı kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, alıntıladığım soruda asıl merak ettiğim kısım buydu.
    ama sonuçta risk var yine de, eksik çıksa içinden alınsa vs. hak iddia edilemez gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rain_of_Pain kullanıcısına yanıt
    bonus şimdi kullanılıp puan alınmayacak,altına puan vermiyor zaten. Maximum kullanılıp puan alınabilir.
    Çek kullanılacağı zaman bonus kullanılıp puan kazanılacak

• volkan3156 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi birşey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

bonus şimdi kullanılıp puan alınmayacak,altına puan vermiyor zaten. Maximum kullanılıp puan alınabilir.
    Çek kullanılacağı zaman bonus kullanılıp puan kazanılacak

maksimum kart ile altın aldığımızda puan verecek öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

Adamın eline para geçse n11'i komple taksitle satın alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rain_of_Pain kullanıcısına yanıt
    11ine kadar alışveriş yapmak son. Alışverişi ertele kısmından birkaç gün ertelerseniz Atıyorum 15 inde tamamla kısmına basarsınız kupon 30 unda aktif olur ve ocak 11 ine kadar kuponu bonus puanla birleştirirsiniz.
    Önceki kampanyalarda da durum hep böyleydi yani son yazılan tarih alışveriş yapmak için son gündür ama yinede müşteri hizmetlerine sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Garanti kredi kartlariyla bu kadar ugrasmadan n11den yapilan telefon alisverisleri 3 taksite bolunebiliyor.ustelik n11 cekide cepte kalir boylece. Alisveris yapmadan once ucretsiz yazip 3340a mesaj atmak yeterli.

Bu yöntemle dün Zenfone 5 aldım. Hesap işlemleri kısmında N11 - Diğer yazdığından taksitlendirildi. Altınla uğraşmak istemeyenler için gayet sıcak, kupon ve n11 Bonus cepte şuan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

11ine kadar alışveriş yapmak son. Alışverişi ertele kısmından birkaç gün ertelerseniz Atıyorum 15 inde tamamla kısmına basarsınız kupon 30 unda aktif olur ve ocak 11 ine kadar kuponu bonus puanla birleştirirsiniz.
    Önceki kampanyalarda da durum hep böyleydi yani son yazılan tarih alışveriş yapmak için son gündür ama yinede müşteri hizmetlerine sorun

11 aralık tarihine kadar alışverişi tamamlaman gerekiyor.
  • 1615 liraya çıkmış 17.5 gram külçe altın her neyse, alışverişi gerçekleştirdim, ekranın sağ köşesinde 222 tl kupon kazandınız dedi, şimdi kuponlarıma bakıyorum fakat o kuponu göremiyorum, normal mi acaba bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

1615 liraya çıkmış 17.5 gram külçe altın her neyse, alışverişi gerçekleştirdim, ekranın sağ köşesinde 222 tl kupon kazandınız dedi, şimdi kuponlarıma bakıyorum fakat o kuponu göremiyorum, normal mi acaba bu?

Altınlar size ulaştığında sizde alışverişi tamamladığınızda yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty_

quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

1615 liraya çıkmış 17.5 gram külçe altın her neyse, alışverişi gerçekleştirdim, ekranın sağ köşesinde 222 tl kupon kazandınız dedi, şimdi kuponlarıma bakıyorum fakat o kuponu göremiyorum, normal mi acaba bu?

Altınlar size ulaştığında sizde alışverişi tamamladığınızda yüklenecek.

Anladım teşekkürler...
  • 17 gr altını an itibariyle 1564 tl ye aldım maksimum kartımla. maksimum dan 100 tl maxi puan ve alışveriş bitince 222 tl kuponum olacak. altını hemen bozdurmaya gerek yok kendini çıkaracak fiyata elbet ulaşır. bu da 322 tl lik bir indirim yapar. telefon almayı düşünüyordum çok güzel oldu. teşekkür ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

Kimse hatayı yakalayamamış ilginç

n11 in 222tl kuponu ile bonusun 111tl indirimi tarihleri uyuşmuyor

biri biterken diğeri başlıyor

siz çakal n11 sizden çakal

Hata yok, tarihler uyuşuyor.

Biraz nakitim olsa, yatırım için altın alınırmış aslında maximum kartla.

Ozaman beraber hesaplayalım istersen

n11 in 5 yıldızlı kampanyasının son tarihi 11 aralık, bu tarihden sonra 15 gün içinde yatacak ve 11 gün kullanım süresi olacak

yani 6 ocak son kullanma tarihi

şimdi gelelim bonusun kampanyasına, 31 aralık tarihine kadar kazanılan bonuslar

7-13 ocak arası kullanılabilir diyor.

şimdi bu iki çeki nasıl birlikte kullanacaksınız bi açıklayın bakalım

böyle olursa birleşmiyor ki.

bu arada bu kazanılan bonusların herhangi bir alt limiti varmı?

• Değerlendirilebilir.
  • sansa altında artıyor.
    geçen gün altın siparişi verdikten sonra kargo gelene kadar altının gramı 5 lira kadar düşmüştü ve ciddi zarar olmuştu.

ben 20 gr altını 1757 den aldım
  • tık hızında kuponlar geldi ... 1100 / 100 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: hburak

tık hızında kuponlar geldi ... 1100 / 100 tl

aynen kaptım bende altın falan hıc ugrasmasammı dıyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.