Şimdi Ara

n11 televizyon iadesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kanune almak zorundalar, kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurarak haklı çıkarsın. tüketici hakem heyetleri kaymakamlıklarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

ticaretle uğraşan biri olarak şunu söylemek isterim

N11 yada o mağaza o kullanılmış tv yi iade aldı ve gün geldi siz o tv yi satın aldınız, evinize geldi baktınız ki daha önce kullanılmış bir tv her halinden belli.

bu durumda tepkiniz hangisi olacak?

-olsun canım sonuçta birisi almış memnun kalmamış tüketici hakkı gereği iade etmiş benim için fark etmez ben yine de kullanırım

-ulan o kadar para verdim kullanılmış malı neden alayım, geri iade hemen hemen hemen!

tüketici hakkı her zaman işe yaramıyor bkz. vatan mağdurları

burada iade hakkını savunan arkadaşlar yukarıdaki yazdığım durumlar gerçekleştiğinde tüketici hakkıdır olsun demeyip 2. madde gibi düşünecekleri için samimiyet yok ortada.

Kanun maddeleri açık. işine gelmiyorsa o zaman o ürünü satmayacaksın. başka iş bakacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Hocam bu duruma değinmeniz güzel oldu. Almış olduğum tvde kontrol ettim 2000 dk kullanım süresi var ve ben kullanmadım. Bu durum canımı sıktı ve tvde beklediğim gibi çıkmadı. Bu durumda ben ne yapmalıyım?

hocam bu olayı nasıl anladınız 2000 dk olayını?
  • lvcom07 L kullanıcısına yanıt
    7 ay sürüyor karar vermeleri, denemesi bedava. Karar çıktığında (7 ay sonra) muhattap filan da bulamazsın, elinde kararla kalırsın. Çerçevelet duvara as

O kanun hikaye. Uygulan(a) mıyor. Bunu bildikleri için sallamıyorlar kimseyi.
  • konuda ne kadar boş mesaj atan varya kardeşim sen satıcısın elbette iade ürün gelecek sen bu riske girmek istemiyorsan İNTERNETTEN SATIŞ YAPMAYACAKSIN bu kadar basit bak büyük yazdığım yerlere dikkat edin adı üstünde mesafeli satış görmeden kullanmadan nasıl memnun kalayım yada kalmayayım ?

bu durumda konudaki alıcı her türlü haklıdır n11 yan çizerse doğrudan hiç vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine gidip derdini anlat.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Hocam menüye basıp bir kod giriyorsun orda panel çalışma saati yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    kimseyle tartışmak yada kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. bilgin varsa paylaş yoksa boş yapma.
  • Felix88 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu durum farklı

2000 saat kullanılmış tv keyfi iade sebebinden çok mağduriyete girer

aldığın tv satın aldığın mağazada teşhirde kullanılmış olabilir. günde 12 saat çalıştığını varsaysak mağazada yaklaşık 6 ay boyunca teşhirde kalmış demektir.bu durumu servis kanalıyla tespit ettirip, daha alalı 10 gün oldu olmadı 2000 saat kullanman imkansız halinden yetkili servise durumu anlatıp verebilirse yazılı bir servis raporu alıp bununla birlikte tüketici mahkemesine başvurabilirsin. Davayı kazanırsın satıcı firma paranı ödemezse icra kanalı ile en son yol olarak paranı tahsil edersin.ha biraz uğraşman gerekecek ama sonunda nihayete erer

geçmiş olsun.

bu arada vay vestel almış vay n11 den almış diyenler neyin kafasını yaşıyor? sanki amazon'un mağazası varmış evinin yakınında da adam inadına n11'den almış gibi tavırlar.. ya bırakın bu forum ağızlarını iki kişi n11 dandik vestel boktan yazınca hiçbir fikri olmayan adam hemen kötülemeye başlıyor belki hiçbir alışveriş tecrübesi bile olmadan. kendiniz olun

• vestel ürün alırsan böyle olur geçmiş olsun.
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    2000 saat değil, 2000 dakika kullanılmış. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.