< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyhelvaci -- 9 Ocak 2023; 10:6:45 > |
N11 Tık Hızı Süper Kuponlar
-
-
Tesekkur -
alısveris esnasında kupon kullanım asamasındadır diyor sureklı !!!
-
Wifi acıksa mobil veriye geç derim. -
1liralik ürün varmıdır siparişi tamamlamak için ? veya ne yapabiliriz
-
Teşekkürler. Bu kuponları ilk gün kullandın kullandın, sonraki günlerde kullanacak vakit bile kalmıyor.
-
Hdmi kablosu vardı 6₺ 3 metre -
Kuponu kullandirtmiyor -
Aynen hocam. Saat 14.00 da bi daha var. Ondan sonra yetişemeyiz -
Teşekkür ederim -
Mobilden deneyin webte kullanılmıyor. Birde limiti var. Limit dolduysa kuponu almıstır. Ürünler sepetinizde dursun saat 14.00 da yine verecek o zaman onaylarsınız. -
tesekkurler
-
Mobilden deniyorum, kupon hesabımda tanımlı ama hangi ürünü denediysem olmadı, ilk anlarda oluyordu
-
Bendede bi kaç üründe geçerli olmadı kategorileri inceledim. Baska birinden sepete attım geçti bu sefer. -
Bu hatayı tamamlanmamış alışveriş sonrasında der. Bir süre sonra tekrar denemeniz gerekli.
-
ulan hadi insanların ekmeği suyu gıdası tamam hergün zam.
şu çek için hayvan mamalarına niye kısıt getiriyosunuz? be a...
böyle saçmalık olamaz ya kedi kumuna bile kısıt var. hayvanlar için oyuncaya tırmığa mindere carta curta kısıt koy.
mamayı bari bırakında sokağa dökeyim kedi köpeklere
-
sepeti hazır edin, kuponu alir almaz beklemeden sipariş geçerseniz kuponu kullanma şansınız daha fazla olur. beklerseniz kupon bitiyor.
-
bende kupon neden hata veriyor diyordum hangi manyak bu kararı almış gerçi bebek bezinde falan da kısıt oluyor
-
kısıtlar yazıyor ev yaşam- elektronik - digital kod zaten bunlarda normalde de geçmiyor.
ama bebek mama - bebek bezi - kedi köpek maması gibi temel ihtiyaçlarda bu kısıtlar geçerli olMAmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 9 Ocak 2023; 12:21:9 > -
tutku 6 lı atlet var sepette 200/50 kupon görünmüyor bu sepet için ??
arkadaş kuponu kazanmak bir dert.
Kazandık diye seviniyosun, kullanalım diyosun, kullanımın da sınırı varmış. Vereceğin kupona atlasınlar enonbir !! |
Ooo ozaman desenize hiç uğraşmayalım. Heleki 7500 / 1000 kuponu. Kupon değil piyango mübarek. Bu kullanım limiti olayını insanlar gereksiz alıp satmasınlar diye yaptılar, nitekim iyi de oldu ama abarttılar. 30 tane kupon vermesini anlarımda max. 3 tane kullanım ne demek? Birde bazı kuponlarda okadar yalanki dün akşam 75 e 25 kupon aldım ondan çok vardı zaten, arkadaş 75 liraya kullanabileceğim adam gibi ürün bulamadım. O fiytat bandındaki ürünlerin ya fiyatları yükseklmiş yada "Sepette bu fiyat " indirimine girmiş öyl olunca kullanamıyorsun. Resmen fiyatı piyasadan 20 lira fazla olmayıp alacağım birşey bulamadım. Hanıma veya kendime çorap alayım dedim onu bile bulamadım. KEndi kafalarınca zannediyorlarki işte müşteri geliyor kuponu kullanayım diye aceleyle birşeyler alıyor.. Evet bunu yapan sazanlar vardır mutlaka ama bilinçli tüketicide bazen okadar çok vakit kaybediyorki bunalıyor hay tüküreyim 25 lirasına diyorsun, dün bi yarım saat 1 saat bakıp benim dediğim gibi. Zaten Amazondan sonra piyasada HB Amazon Trendyol baskınlığı çok arttı N11 ciddi kan kaybetti, bu kafayla da çok kaybeder.. Batar yakında bu N11... Sonu gittigidiyora benzer.. |
N11 batmaya mahkûm kupon veriyor oda sınırlı kullanım; geçerli olmayan kategorilerde olmamasına rağmen kupon kullandırmıyor 😀
|
Az önce 1000e 200 kullandım arkadaşlar kartınızı kaydedip biraz hızlı olursanız alınıyor.
|
Benzer içerikler
- kia niro ev ısı pompası var mı
- ceat lastik yorumları
- ortak 1000 tl
- apec apx5 150 cc yorumlar
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- hepsiburada hisse yorum
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X