Şimdi Ara

N11 Uzak Durulması Gereken Satıcılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
6
Favori
5.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıcak Fırsat olarak işaretledik başlık silinmesin mühim bir konu @bladetor teşekkürler.
    Tek liste halinde toplarsın ana başlıkta.

Süpermarketim ( Alışveriş yapın ama kargoyu uzun süre bekleyebilirsiniz aceleniz varsa almayın derim 1 ayı bulabiliyor)

Birde şöyle alaylı form ekibinden TÜM Kredi Kartları için Sıcak fırsat başlığı olsa süper olacak.
    Yada bankalar en azından toplansa artık başlıklar birleşmeli diye düşünüyorum.
  • Üç satıcı dışında problem yaşamadım

1- Supermarketim (gönderip göndermeyeceği garanti değil, ne zaman gönderir şüpheli)
    2- Annelutfen (taahhüt edilen sürede kargoya verilmedi, iptal talep ettim iptal edilmedi, emr-i vaki yapılıp yine de gönderildi)
    3- Proteinturk (fotoğrafta yazan dozaj ile gönderilen farklı)
  • iyi satıcı nadirdir ama n11 ilgilenmesi gerekmez mi
  • Mağaza adı: fotopazar.
    Stokta olmayan fotoğraf makinesini yayınlayıp sipariş geçtikten sonra iptal etti. Bu satıcıdan kim ne aldıysa sipariş iptal edilip gönderim yapılmadı. Çıkarları ne anlamış değilim. Olan bizim %10 elektronik indirimi, Pepsi kodu, avantajix ve banka bonuslarına oldu. Sipariş taksitle geçildiği için kart limitini meşgul ve ekstreyi kalabalık etmesi de cabası. Aman diyim uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğurlu Teknoloji den epilasyon aleti aldım epilasyon aleti kullanılmış parça eksik geri iade alıp satışı iptal edeceklerini söylediler ben sepet tamamlama için almıştım . başka ürün gönderin 20 lira kadar altında olsa yine olur dedim .yine iptal edelim dediler telefonların hiç biri çalışmıyor sadece bir numardan ulaşılıyor satıc yüzünden 110 lira maxi puanım yandı ve şunu önerdim bu ürünün teşhir olduğunu kabul ediyorsanız buna indirim yapın bana extra bir sey gönderin dedim biz onu aynı fiyattan başkasına satarız dedi.(satıcının sattıgı ürünlerin çogu teşhir galiba) ugurluteknolojiden uzak durun
  • Dubai bilişim : note3 alındı ama açık kutu telefon geldi içine mail ve rehber senkronize edilmiş telefonun şarjı % 3 dü
    Aman uzak durun eski telefonumu sattigim icin micro simi takacak başka telim olmadigindan geri yollamadim Allahtan telefonda çizik vs. Yoktu birde 111 tl bonus kullanmıştım

• Bisiparis;
    Stokta gösterdiği ürünü iptal etti,para iadesi oldu ama yinede dikkat edin buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 5 Kasım 2014; 15:47:35 >
  • arslangroup tan ben de bilgisayar aldım sıkıntı yaşamadım
    yaşayanlar sebebini açıklayabilirler mi?
  • konu silinmesin bence de çok faydalı bir konu olmuş.
  • @HaremAltin: satın aldıgım saati iade ettim, ekranın üzerindeki beyaz saçma yapışkan yok mu, işte o kalkmış diye iademi reddettiler, ama o band kesinlikle ellenmedi,sanırım beyfendilerin ağırına gitti iade etmem (salak n11 de satıcıyı haklı buldu, THH yolu gözüktü (geçen hafta yaşandı))
  • çok güzel bi konu olmuş,

Satıcı ve sebepleriyle alakalı yorumlar ilk mesajda birleştirilirse güzel olur..
  • Ebrar Bilgisayar

özelliklerinde windows 8 işletim sistemi yazmasına rağmen free-dos laptop gönderdikleri ve gerekeni yapmadıkları için..

aman ha.. uzak durun
  • Güzel konu. Sorunlu satıcıları da ilk mesajda toparlayabilirseniz iyi olur.
  • odabaşıoğlu
    2 alışverişim de sıkıntılı oldu
    Aldığım evye önce bozuk çıktı, değişim istedim gönderilende eksik parça çıktı lanet olsun dedim eksik parçayı nalburdan aldım öyle kullanıyorum.
    Led ampul aldım stokta yok diyip onu da göndermediler.
  • Süpermarketim
    5ekimde yaptgım sipariş halen ortada yok defelarca şikayet ettim gene sonuç yok
    ısrarla iptal etmiyorum
    wepsepet
    10 gün oldu halen ses seda yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu daima aktif olursa aynen şikayetvar.com gibi etki yaratabilir..satıcılar dürüst davranmaya başlar belki..kazanan biz olacağız..inşaalah konunun butunlugu bozulmadan devam eder..
  • bladetor B kullanıcısına yanıt
    süpermarketim başı çeker ama zaten çoğumuz biliyoruz :)

sorunlu satıcıları liste halinde başa yazarsanız iyi olur diye düşünüyorum ,böylece tek tek yorumlarda aramadan bulanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

arslangroup tan ben de bilgisayar aldım sıkıntı yaşamadım
    yaşayanlar sebebini açıklayabilirler mi?

Bende sorun yaşamadım. Hatta yardımcı bile oldular. Ben tavsiye ederim.

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Kasım 2014; 12:35:10 >
  • Satıcı, mağaza isimleri kalın harflerle belirtilirse daha yalın seçilir olur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.