Şimdi Ara

n264 güvenlik kamerası kayıdı için codec

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar elimizde güvenlik kamerası kayıtları var ama ne başka bilgisayarlarda oynatabiliyorum nede convert yapabiliyorum çok mühim içinde vefat eden bi abimizin son görüntüleri var lütfen yardımcı olabilirmisiniz kısa bi parça videoyuda upload edebilirim denemeniz için sanırım n264 codec i video formatıda mpg umarım bi çözümünü biliyosunuzdur yoksa denemediğim program converter kalmadı

• örnek bi kayıt atın bi bakalım
  • rpdshr den attım hocam
  • baya baktım ama yok malesef muhtemelen ona özel bir programı var bence kaydı aldığınız yerden programı temin etmeniz gerekir aslında bitane çözücü buldum ama tam filmi açarken player gecersiz işlem yürütüyor o da çalmıyor o da aşağıda 32bit işletim sistemi için kurulum vardır 64 bite kurmak için ilave olarak
    NVH264Decoder.dll ı syswow64 klasörüne kopyalayın
    http://s3.dosya.tc/server8/mGylYS/codec.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 3 Ağustos 2013; 21:13:00 >
  • oh buldum hocam codeci buldum sonunda kamera driverının içine gizlemişler nerdeyse. o codeci converterlere tanıtamazmıyız hocam peki? codeci sizede atayım lazım olur belki
  • gözün aydın o zaman :) n264 yerine h.264 olabilirmiydi sizin aradığınız eğer öyleyse k-lite codec pack işinizide görürdü :)
  • eyvallah :) yok hocam k lite dahil denemediğim codec kalmadı ama hiçbiri desteklemiyodu kamera kartlarının kendilerine özgü codeclerinin olduğundan falan bahsedilmişti kamera driver klasörlerini karıştırıp buldum ama şimdi dvd okuyucularda açabilmek için nasıl convert edebilicem hiç bilmiyorum sırada bu var :)
  • http://s3.dosya.tc/server8/xcEiiA/setup.exe.html
    şunu kur ilgili filmin uzantısını avi yap 32bit playerlarla izle veya virtualdub 32bit olanı programını indir videoyu dönüştür
  • vallahi oldu nasıl teşekkür etsem azdır ne sevaba girdiğinizi tahmin edemezsiniz çok çok çok teşekkür ederim :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.