Şimdi Ara

n5010 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhebe arkadaslar dell in driver sitesine girip n5010 u seçtiğimiz de birden çok driver ortaya çıkıyor mesela wiriless ile ilgili 2 den fazla driver var bunların hepsi mi kurulacak ben i5 480 2.66 ghz ati 5650 ekran kartına sahibim yardımcı olur iseniz sevinirim

• Cumartesi günü bu aletten 2 tane alacak olmamadan dolayı önemli bir konu bu.
    Dostum sen laptopu freedos olarak mı aldın kurulumda bir sıkıntı yaşandımı? ben windows 7 32 bit kurucam sen ne kurdun eğer kurduysan
  • kardeşim lap top 64 bit o yüzden 64 bit kurmanı öneririm windows 7 kurdum ancak driverları dellin sitesinden indir önceden usb ile yükle yoksa kullanamıyorsun donanımları
    ama sana öneririm bu pc gayet hoş sesi olsun ekranı performansı güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertreee

kardeşim lap top 64 bit o yüzden 64 bit kurmanı öneririm windows 7 kurdum ancak driverları dellin sitesinden indir önceden usb ile yükle yoksa kullanamıyorsun donanımları
    ama sana öneririm bu pc gayet hoş sesi olsun ekranı performansı güzel

Yok yarın alıyorum zaten bu aleti ancak freedos alacam ve de elimde 32bitlik bir hiç kullanılmamış win 7 var onu kurmayı planlıyorum.usb ile neden yüklüyoruz onu anlamadım.Direk hddden kurunca olmuyormu harici mi lazım dirverler için.Bir de çok driver varmı güncellenecek ben bu gece biraz daha kurcalıcam.
  • Hocam biri wireless biri bluetooth driveridir onların iyi bakın.Ayrıca bende girdim baktım n5010 da 8 tane network diyince driver çıkıyor. evet karışık birz sen iyisi kur hepsini
  • valla kardeş karışık işte ben freedos aldım canım çıktı ki hepsinin tam olarak yüklendiğini sanmıyorum valla çalışıyor pc aygıtlarda da sorunlu görünen yok şu anda aygıtlarda sorun yok ise yüklenmeyen olma ihtimali var mıdır
  • quote:

valla kardeş karışık işte ben freedos aldım canım çıktı ki hepsinin tam olarak yüklendiğini sanmıyorum valla çalışıyor pc aygıtlarda da sorunlu görünen yok şu anda aygıtlarda sorun yok ise yüklenmeyen olma ihtimali var mıdır

Aygıt yöneticisinden bak işte tanınmayan aygıt var mı diye?yoksa tanımıştır hepsini o merak etme sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    casper minibook vga drıver
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla tanınmayan yok şu an herhalde okey dir ancak ben bunu freedos aldım dellin beckup programı yok mu dur bunlarda edinmemin bir yolu var mı
  • quote:

valla tanınmayan yok şu an herhalde okey dir ancak ben bunu freedos aldım dellin beckup programı yok mu dur bunlarda edinmemin bir yolu var mı

Netten bulabilirsiniz de hocam napacaksınız o programla bence çok gereksiz
  • hocam bu program ile geri yükleme yapsak formatın yerini tutar mı
  • O konuda fikrim yok hocam recovery cd'niz varsa recovery yapın o zaman olur
  • peki dostum sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.