Şimdi Ara

N5110 servis yardımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22eylül cumartesi günü pcdepo.com dan n5110 i7 8 gb siparişi verdim p.tesi günü elime ulaştı freedos olarak geldiği içim salı günü windows7yi kurdum bilgisayardan çokta memnunum tavsiyede ederim . ancak boşluk tuşu çok zor basıyor ortadan sert basınca çalışıyor kenarlardan hemen hemen hiç basmıyor. Pcdepo.com a canlı destekten sorduğumda dell servisini arayıp değişim talebinde bulunmam gerektiğini söylediler. Pazartesi günü arayıp sorcam. Daha önce başına böyle bişey gelen varsa yada bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Bilgisayarımı değiştirirler mi yoksa tamir edip geri mi yollarlar.Ben tamirden yana değilim 5 günlük bilgisayar sonuçta değiştirmeleri en güzeliolur..Neler yapmam gerekir. Yerinde servis diye birşeyler duydum bunedir?Afyona gelirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @T@L@Y -- 28 Eylül 2012; 22:51:29 >

• servisi arayacaksın, arıza tespiti yapacaklar (onlar soracak sen anlatacaksın), bikaç gün içinde evine servis gelecek ve klavyeni değiştirip gidecek. bilgisayar değiştirilmez bunun için, klavye değişir. geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

servisi arayacaksın, arıza tespiti yapacaklar (onlar soracak sen anlatacaksın), bikaç gün içinde evine servis gelecek ve klavyeni değiştirip gidecek. bilgisayar değiştirilmez bunun için, klavye değişir. geçmiş olsun.

teşekkür ederim cevabınız için
  • quote:

servisi arayacaksın, arıza tespiti yapacaklar (onlar soracak sen anlatacaksın), bikaç gün içinde evine servis gelecek ve klavyeni değiştirip gidecek. bilgisayar değiştirilmez bunun için, klavye değişir. geçmiş olsun.

aynen öyle oldu p.tesi öğleden sonra aradım bugun sabah 10 da evime gelip yeni klavyeyi taktılar çok memnun kaldım hiç bir sorun çıkartmadılar dell i şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @T@L@Y

quote:

aynen öyle oldu p.tesi öğleden sonra aradım bugun sabah 10 da evime gelip yeni klavyeyi taktılar çok memnun kaldım hiç bir sorun çıkartmadılar dell i şiddetle tavsiye ediyorum.

hadi geçmiş olsun arızasız günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.