Şimdi Ara

n550-Y510p-GE60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu makinaların içinden hangisini tercih etmem gerekiyor, kafam çok karıştı, sanırım bu konumda çok arkadaş var
    her açıdan değerlendirirsek birçok kişiye yardımımız dokunur diye düşünüyorum, bilgili abileri bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygtatli -- 28 Ağustos 2013; 13:27:10 >

• asustan aldığım cevap eylül ayında, lenovodan aldığım cevap ise ekim ayında satışta olacağı...
  • 2-3 haftaya 2500 civarı fiyatta gelmezlerse 3630qm li alacağım.Pek fark yok diye biliyorum.MSI gelmiş olmasına rağmen bana biraz tuzlu geldi.
  • n550 forumunda bi arkadaş yazmış, ebrarda ve sadecenotebook 3000 civarında
  • kocpa.com sitesinde fiyat 2.700 TL civarinda. saglam sitemi bilgisi olan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynanacaksa y510p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus N550 en iyisi diğerleri sıkıntılı..

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9290
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    eminsin? oyun konusunda sonuncu o makine ve de ekran kartı gddr3 oyun makinesi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

eminsin? oyun konusunda sonuncu o makine ve de ekran kartı gddr3 oyun makinesi değil

+1 katılıyorum. çift fan koymakla oyun makinesi olunmuyor...
  • oguzhan1010 kullanıcısına yanıt
    senin karşılaştırma konusu ne oldu bak hitman testi yaptım zaten :D:D
  • quote:

Y510P dediği nzaten şuan piaysada polmayan bir cihaz önceki Y500 lere bakıldığında 100 lerce problem yaşayan var forumda araştırılıp bakılabilir. Lenovo servis olarak daha çok fırın ekmek yemesi lazım kullanıcılarını memnun edebilmesi için.

MSI a gelince zaten servis olarak berbat ötesi, cihaz da çok ısınıyor plastik kasa olmasından kaynaklı. içine GTX660 ekran kartı koymakla yetmiyor soğutmayı iiyi yapmak gerekiyor parçaları kaliteli kulllanmak en önemlisi servisi adam etmek gerekiyor.
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    benim pc antalyaya yeni gidiyor değişim olacak
    hayırlı olsun
    sağolun :)
    imzada şekil olmuş ya at gibi ısınıyo :D:D
    ''at gibi'' lafının hikayesi var
  • anlatsana
  • "N550 model cihaz bu ay içinde satışa sunulacaktır. Satış özellkleri henüz tarafınıza ulaşmamıştır. ASUS facebook sayfası ve asus.com.tr adresini takip etmenizi rica ediyoruz." asus tan aldığım cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

quote:

Y510P dediği nzaten şuan piaysada polmayan bir cihaz önceki Y500 lere bakıldığında 100 lerce problem yaşayan var forumda araştırılıp bakılabilir. Lenovo servis olarak daha çok fırın ekmek yemesi lazım kullanıcılarını memnun edebilmesi için.

MSI a gelince zaten servis olarak berbat ötesi, cihaz da çok ısınıyor plastik kasa olmasından kaynaklı. içine GTX660 ekran kartı koymakla yetmiyor soğutmayı iiyi yapmak gerekiyor parçaları kaliteli kulllanmak en önemlisi servisi adam etmek gerekiyor.

sana katılıyorum

yaklaşık 10 sene önce kuzenle birlikte Atatürk orman çiftliğinde ata binmiştik. kuzen çok korkmuş inmişti eli ayağı titreyerek.
    o gün bu gündür büyük bir şeye benzetme yaparken abartılı birşeye benzetirken at gibi diyor :D bilinçaltına işledi atlar çocuğun.

ODTÜ robot yarışmasında çizgi izleyen robot yaptılar. adı ''AT''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.