Şimdi Ara

N550JV-CN127H recory veya windows 8 kurulum hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar kulanmış olduğum laptop hdd ile çıkan sıkıntıdan dolayı ssd taktım. Fakat hdd den recovery bolumu dahil hic bir dosyayı alamıyorum. Yurt dışında olduğum için(şantiyede) turkiye'deki servisi aradığımda hdd ile servise göndermem gerekyigini ve 30 gun içinde gelebileceğini soyluyolar. Ben zaten 10 gun turkiye'de anca dura biliyorum. Neyse. Yapmak istediğim orijinal lisansımı kullanmak. Bu saate kadar araştırıp çeşitli şeyler denedim doğru yolu yapamadım. Yapmak istediğim sadece lisanlı şelikde kullanmak.

Biosa gomulu olan cd key çeşitli programlar ile denedim ve microsoftun sitesinden Windows 8 indirme app ile lisanları kabul etmedi. USB flash bellek ile bir illegal Windows 8 iso dosyasını indirdim içinde 3 versiyon var fakat hic birinde lisansı kabul etmedi. windows 8 core single language bulup indirsem otomatik lisansı gore bilirmi?

Veya aklıma gelen bir başka yol olup olmadığını bilmiyorum. Aynı modeli kullanan bir arkadasın elinde varsa recovery bolumundeki dosyaları alsam ssd'ye atıp kurulum yapsam olurmu? Konu hakkında desteğinizi ve yol göstermenizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

Not: Sacma sapan yorum yapan herkese saygım sonsuz. Yardımcı olmaya calısan herkese'de teşekkürlerimi borç bilirim.

İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.