Şimdi Ara

N55SF Alıcam Sorularım var :S Yardım ederseniz sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de Asus N55SF S1194V modelini 1-2 gün içinde alıcam. Ama kafama takılan bazı şeyler var.
    Burdan okuduklarımda Optimus kart geçişlerinde sıkıntı olduğunu duydum, 3D ayarlarından Nvidia'ya eklememize rağmen PES2012 ya da başka programları açarken gene Intel ile açtığını duydum :S
    Otomatik geçişte sıkıntı oluyor mu ? Mesela internette takılırken manuel olarak kendımız mı Intel kartı secmemız gerekıcek ?

Ekran kartının güncellenmesi şart mı ,güncel halde gelmiyor mu bize ?

Bunun dışında recovary olayı nasıl oluyor ? Kaç dvd gerekli ?
    Recovary tam olarak ne işe yarıyor ? Pc yi aldığımda ilk bunu mu yapmam lazım :S

Cevaplar için sağolun şimdiden.

• onu n55 sayfasına da açtın cevap alabileceğin yer orasıdır.optimuslarda bazı arkadaşlarda sorun oluyor hepsinde olduğu anlamına gelmiyor özellikle bu sistem gereksinimi düşük oyunlarda futbol oyunlarında olabiliyor.çünkü sistem gereksinimlerinde dahili kartta vardır.nvidia denetim masasında kartseçeneklerinde nvidia seçilip aynı yerde özelleştirilmiş programıda oyun olarak seçmek.bu herzaman olan bir sıkıntı değil optimusta bu dediğim kart ayarını yaparsanız otomatik geçişler olur atide böyle değildir elle yapma gerek.güncelleme şart pc üretilenden beri en az 2 sürümü çıkmıştır güncelemenin,güncellemek performans için iyidir.bildiğim kadarıyla asusta 3 dvd gerekli,kenarda durması iyidir.üzerinde recovery kuruludur f9 tuşuyla başlatabilirsin,dvd2leride oluşturmak için bu tuşla başlatman gerekecek.bazı durumlarda sistem kitlendiği zaman bu dvd'ler işine yarayacaktır.normal üzerinde kurulu sistemle f9 tuşuyla recovery yaparsın.aldığınızda dvd'leri oluşturun.windows güncellemelerini yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

onu n55 sayfasına da açtın cevap alabileceğin yer orasıdır.optimuslarda bazı arkadaşlarda sorun oluyor hepsinde olduğu anlamına gelmiyor özellikle bu sistem gereksinimi düşük oyunlarda futbol oyunlarında olabiliyor.çünkü sistem gereksinimlerinde dahili kartta vardır.nvidia denetim masasında kartseçeneklerinde nvidia seçilip aynı yerde özelleştirilmiş programıda oyun olarak seçmek.bu herzaman olan bir sıkıntı değil optimusta bu dediğim kart ayarını yaparsanız otomatik geçişler olur atide böyle değildir elle yapma gerek.güncelleme şart pc üretilenden beri en az 2 sürümü çıkmıştır güncelemenin,güncellemek performans için iyidir.bildiğim kadarıyla asusta 3 dvd gerekli,kenarda durması iyidir.üzerinde recovery kuruludur f9 tuşuyla başlatabilirsin,dvd2leride oluşturmak için bu tuşla başlatman gerekecek.bazı durumlarda sistem kitlendiği zaman bu dvd'ler işine yarayacaktır.normal üzerinde kurulu sistemle f9 tuşuyla recovery yaparsın.aldığınızda dvd'leri oluşturun.windows güncellemelerini yapın.

anladım hocam çok sağol.
    artık ordaki çalışanlara da sorarım.

• Benim bildiğim kadarıyla 5 dvd var.Bende N53SV-SX182V var.Asus'un böyle problem çıkartacağını sanmıyorum.Oyunlarda hep NVIDIA ekran kartına geçiş yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.