Arkadaşlar subwooferım kırıldı ve Ankara garantiye götürdüm yapamayız dediler. Yenisini nasıl bulurum?
quote:Orijinalden alıntı: nitehawk Yeteri kadar yüksek bir teklif yaparsan kullanmayan birisi sana woofer ını satabilir. ah bi bulsam satanı:D hemen alcam
quote:Orijinalden alıntı: Skrbsr96 Git garantiye yenisini verin de aynısını dedim elimizden gelen birşey yok cevabını aldım.
quote:Orijinalden alıntı: ouzhn06 quote:Orijinalden alıntı: Skrbsr96 Git garantiye yenisini verin de aynısını dedim elimizden gelen birşey yok cevabını aldım. Ahh o garantiler bi kere de analarıyla anılmasın :H
quote:Orijinalden alıntı: Skrbsr96 quote:Orijinalden alıntı: ouzhn06 quote:Orijinalden alıntı: Skrbsr96 Git garantiye yenisini verin de aynısını dedim elimizden gelen birşey yok cevabını aldım. Ahh o garantiler bi kere de analarıyla anılmasın :H aynen valla=) çıkına aynısını dedim
quote:Orijinalden alıntı: 3nq1n 100 TL ye satıyorum kardeşim. üstad çok dedin ya. Dersen ki 50 liraya halleşelim bana uyar
Tamam kardeşim 50 ye bırakıyorum sana kullanmıyorum zaten şehir dışında olduğum için ,uyarsa özele gel.