Şimdi Ara

N56DP-S4032H AMD A8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu aralar bilgisayar almak istiyorum ama kararsız kaldım...

N56DP-S4032H AMD A8 4500M modelini gördüm hepsiburadada sizce işlemci olarak nasıldır i5 seviyesindemidir?

yardımlarınızı bekliyorum

• Günlük kullanım ve oyunlarda i5 ile hemen hemen aynı performansı sergiler. Yalnız i3 seviyesinde bir işlemcidir. Çizim vs. gibi programlarda ve uzun vadede ne kadar yeterli olur bilemem. Aynı serinin amd 10 işlemcili olanı (n56dp s4024) var. Bundaki işlemci biraz daha yüksektir. 1500 tl civarında bulabilirsen, biraz daha iyi alternatif olur.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
  • satıcılar a8in i5den daha iyi olduğunu hatta i7 ile eş değer olduğunu a10nun ise i7den kat kat hızlı olduğunu söylüyor buna ne dersiniz?
  • Amd 10 işlemci i7 ye rakip yapılmış ama benchmark testlerinde i3-i5 arasında performans sergiliyor. Linkini atmıştım, performans ve test sıralamasına bakabilirsin. Ayrıca yukarıda da belirtmiştim ; günlük kullanım ve oyunlarda aralarında performans farkı hemen hemen yok diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Amd 10 işlemci i7 ye rakip yapılmış ama benchmark testlerinde i3-i5 arasında performans sergiliyor. Linkini atmıştım, performans ve test sıralamasına bakabilirsin. Ayrıca yukarıda da belirtmiştim ; günlük kullanım ve oyunlarda aralarında performans farkı hemen hemen yok diye.

Hocam bende ofis için bu bilgisayardan almayı düşünüyorum.Diğer modellere göre aklımı çelen kısmı full hd ekranı olması yalnız işlemci konusunda biraz kafam karışık laptopta oyun falan oynanmayacak sadece günlük işler ve netsis gibi muhasebe programları kullanılacak ne dersiniz alınmalımıdır ?

Birde bu konuma bakarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: E'

Amd 10 işlemci i7 ye rakip yapılmış ama benchmark testlerinde i3-i5 arasında performans sergiliyor. Linkini atmıştım, performans ve test sıralamasına bakabilirsin. Ayrıca yukarıda da belirtmiştim ; günlük kullanım ve oyunlarda aralarında performans farkı hemen hemen yok diye.

Hocam bende ofis için bu bilgisayardan almayı düşünüyorum.Diğer modellere göre aklımı çelen kısmı full hd ekranı olması yalnız işlemci konusunda biraz kafam karışık laptopta oyun falan oynanmayacak sadece günlük işler ve netsis gibi muhasebe programları kullanılacak ne dersiniz alınmalımıdır ?

Birde bu konuma bakarsanız sevinirim.

Amd 10 işlemcili olanı bulabilirsen, daha iyi alternatif olur. A8 olanı da 1200 tl gibi fiyatları görürse alınabilir.

• bu amd notebookların işlemcilerini değiştirebiliyor muşuz doğru mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCk

bu amd notebookların işlemcilerini değiştirebiliyor muşuz doğru mu acaba?

Bu cihazlarda ; işlemci, hdd-ssd, ram vs. gibi donanımlar değiştirilebilir.
  • o zaman dediğin gibi 1200tl civarına düştüğünde alınıp bir süre kullanıp en son çıkan soketleri uygun amd a10 ile değiştirilebilir... tabi ssd ram ekleyip dahada uçurulabilir cihaz.. keşke ekran kartıda değiştirilebilse...
  • Ben de A8 işlemcili olanından satın aldım fakat elime henüz ulaşmadı. CPU değiştirilebilmesi kesin mi? Nerelerden elde edilebilir ve hangi modellere destek veriyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.