Bildirim
N56vz mi hp dv6-7000 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hp cd surucusuyle kus tutsa beklemeye degmez, eger diger secenek asussa. -
Dostum bende aynı ikilemde kalmıştım. Ama hp dv6-7000 serisi bayağı geçikti birde başka bir forumda TR'ye 630 ekran kartlı modeller gelicek diye yazılmış. O yüzden HP Asus'a alternatif olamıyor. Belki Lenevo 580 serisi alternatif olabilir ama ne zaman gelir belli olmaz. Birde Samsung'un 550 serileri var ama benim şahsi olarak gözüm tutmadı. Bulunduğum şehirde de Asus N 56 yok. Bir ara İzmir'e gidersem ordan bakmayı, indirime de denk gelirsem N56 almayı planlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eser123 -- 3 Temmuz 2012; 16:50:09 > -
hiç beklemeden asus alabilirsiniz -
dostum bende ızmırdeyım.2 aydır hp pavilionların cıkmasını beklıyorum.tasarım olarak cok ıyı.ama arkdasın dedıgı gıbı gt630lar gelıcekse ulkemıze hp e bakılmaz bıle ama gt650 ler gelırse tadından yenmez bence.bıde tahmını olarak ne zaman gelcegını bılsem ıcım daha rahat edıcek ama. -
bütün markalar üst seviye makinelerini getirdi...hp ninkilerde eli kulağındadır sanırım piyasadaki diğer muadili ürünlerin bitmesini bekliyor geniş geniş istediği fiyattan satabilsin diye -
müzik seviyorsanız hp kulaklıkla tabiki.
hp dv6 7008tx daha oyun kurmadımi
sırf performans diyosak asus olabilir.
asusu ses olarak denedim tüm asuslar gibi ses kötü.
dış sesten bahsetmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X