Şimdi Ara

N56VZ SERİSİNDE S4299H VE S4257H ÇELİŞKİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: umutgenc61

ve n56vz s4299 kaç rpm?

5400 rpm
  • nerden alırım? kaça patlar? garantisi biter mi? kolay bişiy mi?
  • cevap verecek kimse yok mu?
  • kardeş asus n56vz s4299 un işlemcisi 3610 demişsin hangi siteden aldın bu bilgileri. ben asus 56vz s4299 kullanıcısıyım . laptopun üzerinde 3630 yazıyor...
  • Arkadaslar yanlisiniz var islemci 3630qm hem pc nin ustunde yaziyor hemde sistem ozelliklerinde hemde everest ultime dende baktim islemci 3630qm bende ayni modeli 2396 ya aldim teknosadan turuncu dan arti blurayda var sadece ram 8 gb oda sorun degil bence guzel pc fiyat performans olarak piyasadaki en iyisi ayrica free dos olarak 2200 e bazi siteler satiyo ama ben ugrasmak istemedim kurulumla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutgenc61 kullanıcısına yanıt
    1: Ram değiştirmesi en kolay parçadır.Firmalar aleti dizayn ederken buna dikkat ederek dizayn ederler.

2:Ram değişimi garanti dışı bırakmaz

3:8 Gb ram niye yetmiyor? exterm br durum olmadıkça rahatlıkla yeter aslında.Ayrıca 8+8 yapsanız bile öyle uçuk bir perfonmans artışı beklemeyin.Eğer niyet buysa SSD terfisini tavsiye ederim.

4:Harhangi bir teknoloji markasından 8 GB lik bir ram alınabilir.Yeterki saat hızları (ikisininde) birbirini tutsun.Biri düşük olursa düşük olanın perfonmasında çalışır.

5:Buda nasıl yapacaksın onu gösteren video: http://www.youtube.com/watch?v=sFbt88As1pg

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.