Şimdi Ara

N70 ALMAYI DUSUNUYORUM BIR BAKARSANIZ SEVINIRIm (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bugun soyle bır karar aldım n70 alıcam fazla aramadım n73 felan k790 i cogu kısı telefon alacak parası yok allah onlarada en guzel telefonları nasıp etsın turkıyedede gasp olayı cok malum oyuzden n70 almaya karar verdım hem normal cagın sartlarına uygun hemde kendımı asmamısolurm herkeze cok tskler yardımlarından bılgılerınden dolayı ozellıkle bırsuru bılgı edındım autofocus makro yada nebılıyım bırcok bılgı edındım bu konu ıle ılgılı herkeze cok tsk eedıyorm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYYSTEMM -- 29 Ocak 2007; 2:33:44 >
  • bence sony ericsson dan uzak dur , tüm modellerinin bir kaç ay içinde joystickleri bozuluyo , garantiye verip yaptırıyosun daha da kötüleşiyo.Bu sadece benim başıma gelmedi sony ericsson kullanan arkadaşlarımda da hep aynı sorunu duyuyorum. Ben de n70 almadan önce çok düşündüm acaba sony ericsson mu alsam diye , ama yaşadıklarım aklıma gelince bir daha o markaya bulaşmamaya karar verdim.tabi senin tercihin , aynı paraya sony ericssonun daha üstün özellikli telefonunu alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.