Şimdi Ara

N70 HepsiBurada.com da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.3 megapixel le 2 megapixel arasındaki fark tabbiki gözle görülebilir olmaz
  • SADECE ONLAR DEİL Kİ
    biri symbian 8,0 kullanıo dieri de 8,1a kullanıo

ayrıca gözle göreülebilir bi fark war ama telefonda anlaşılamaz bunu en ii bilgisayrda gerçek boyutta anlarsn
  • arkadaslar ben sizin kadar takip etmiorm tel piyasasını ama şöle bsy söliim...ilk cıktıgında(temmuzun ilk haftası) gidip k750i aldım..aslında bunu da bilmiordum en iyi foto ceken bu,yeni cıktı,radyosu zartu zurtu herseyi var deyince satıştaki kadın k750i aldım..hala da kullanıorm..şimdi arkadasımda n90 mı ne diosunuz ondan var..bi kere cok ünlü bi mercek falan diolar ama benimki kadar net foto cekmio ayrıca gece cekimi cokcok kötü..bi de bu n90 en iyisiymiş..takoz gibi tel..sanırım bi 200gr var cidden cok agır geldi bana...radyosu da yokmuş...1bucuk kagıt galiba bi de..arkadaslar biraz mantıklı olun..siz bari piyasayı takip eden,bilen insanlarsanız..ben bi kere elime aldım anlamadıgım halde n90 5para etmez die düşünüorm...
  • görkem olayı kapmış
  • arkadaslar n80 turkiye ye nezaman gelir ve fiyatı ne olur
  • 1200 ytl butceli hangi telefonları alabilirim neleri tavsiye edersiniz
  • buraada yeni üyelere tawsiye yapılmıyor.mesaj sayın 50 olsun başlarız tawsiyelere...
    sen o zamana kadar para da biriktirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fergan -- 20 Kasım 2005, 15:18:55 >

• ben bi kaç ay bekleyip n91 almaanı yavsiye ederim ama fiyatı 1200 olurmu onu bilemem şahsen ben öle yapıcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.