Bugün elime geçti telefonum garantili 640 peşin para ödedim fiyat nasıl sizce? telefon bi kere normal n70den çok daha fazla karizma duruyo kutudan nokia orjinal hafıza kartı(1gb) ve kumandalı kulaklık çıkıyo bununla beraber düz n70 kutusundan çıkan eski tip şarj aletlerine uyum aparatı ile bilek kayışı bu modelde malesef çıkmıyor şimdilik bu kadar düşüncelerimi eklemeye devam edeceğim.
640 fiyat iyi bence. Hayırlı olsun Bende bugünlerde telefonu değiştireceğim N70 ile N72 arasında gidip geliyorum bakalım ne olacak
COASAR ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN DİYORUM.TELEFONU İYİ Bİ FİYATA ALMIŞSIN HEM DE ÇOK İYİ.AMA BİLEK KAYIŞI ÇIKMAMASINA ÜZÜLDÜM.BİR ÇOK TELEFONDA VERİYODULAR AMA NEDEN VERMEMİŞLER ANLAMADIM.BENİM ARKADAŞ N70 ALDI 2 HAFTA ÖNCE.AMA N70'İ 700'YE ALDI.DUYUNCA İNANAMADIM YA.MUSİC EDİTİON BİLE 640 İKEN NORMAL N70'E 700 VERİLİR Mİ YAAAA.
diamondmonster KARDEŞİM SEN N70 İLE N72 ARASINDA KALMIŞIN BEN DE BİRAZ YORUM YAPİİM DEDİM .ŞİMDİ ARKADAŞIM:
N70 İLE N72 ARASINDA PEK FARK YOK AMA N70'TE ÇİFT KAMERA VAR.BEN OLSAM N70 ALIRIM.ANCAK BİRAZ DAHA ZORLAYIP N73 FALAN DA ALABİLİRSİN.BENCE N73 AL.AMA ZORLAMIYAYIM FALAN DERSEN N70
HADİ HAYIRLI AKŞAMLAR
hayırlı olsun kardeş cidden iyi paraya almışsın
dostum peşinmi aldın o fiyata?
hayırlı olsun
hayırlı olsun dostum.....
ben n72iyi tavsiye ederim.....
n70 düşünüp te şu anda türkiyede olmayan bir teknoloji için yatırım yapmak akılcı olmayacak...
ama n72 ve n70me arasınd akalırsanız n70 me derim...
her ne kadar n70in karizması n72ye yaklaşmışsa da geçememiş....