Şimdi Ara

n70 mi? w810i mi? sizce? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w810i ci olmaya başladım yannız bide şöle bişe var w810 i nin tuş takımlarının kullanıma rahat olmadığına yönelik forumlarda yazılar okudum bunun hakkında bi düşüncen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

w810i ci olmaya başladım yannız bide şöle bişe var w810 i nin tuş takımlarının kullanıma rahat olmadığına yönelik forumlarda yazılar okudum bunun hakkında bi düşüncen var mı?

o 3 tane birleşik olan tuşlar evet rahatsız verici incelediğimde sürekli karıştırmıştım ama umarım alışırsın ya aslında bırak w810'u gel k750i al
    özellikleri birebir aynı sayılır k750'nin artıları kamera kapağının olması (özellikle anlık fotopraf çekimlerinde kapağı aç çek w810'da tuş kildiini aç menüye gir kameraya gir derken epey vakit geçiyo) k750'nin şarjı daha uzun dayanıyo ve li-polimer pil kullanıyo w810 li-ion ve telefon hafızası k750'de 32 mb w810'da 20 mb aradaki fiyat farkı 400 milyon (k750 ucuz) bence k750 almalısın

• w810 al bnce bnde almak istiorum N93 cıkmadan 6230 un yerine.
    2 telm var ztn w810 alınca N70+w810 olcak
  • Bugün KVK bayisinden W810i broşürü istedim. Telefonun pil türü Lityum polimer olarak yazıyor broşürde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

w810i ci olmaya başladım yannız bide şöle bişe var w810 i nin tuş takımlarının kullanıma rahat olmadığına yönelik forumlarda yazılar okudum bunun hakkında bi düşüncen var mı?

o 3 tane birleşik olan tuşlar evet rahatsız verici incelediğimde sürekli karıştırmıştım ama umarım alışırsın ya aslında bırak w810'u gel k750i al
    özellikleri birebir aynı sayılır k750'nin artıları kamera kapağının olması (özellikle anlık fotopraf çekimlerinde kapağı aç çek w810'da tuş kildiini aç menüye gir kameraya gir derken epey vakit geçiyo) k750'nin şarjı daha uzun dayanıyo ve li-polimer pil kullanıyo w810 li-ion ve telefon hafızası k750'de 32 mb w810'da 20 mb aradaki fiyat farkı 400 milyon (k750 ucuz) bence k750 almalısın

Bnde şuan 6630 var.k750i yi düşünmüorm fazla.bn w800i w810i arasında kaldım bunların ne farkları var birde bunların her ikiside wma dosyalarını çalıştırabiliyor mu sorunsuz bi şekilde?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

quote:

Bnde şuan 6630 var.k750i yi düşünmüorm fazla.bn w800i w810i arasında kaldım bunların ne farkları var birde bunların her ikiside wma dosyalarını çalıştırabiliyor mu sorunsuz bi şekilde?

bak dostum k750,w800,w810 ve w700 bu telefonlar özellik olarak hemen hemen aynı sayılır k750 ile w800 ise bütün özellikleri aynı yani k750'ye w800 yazılımı attırabilirsin
    @KNİGHT586;
    yanlış yazmışlar li-ion

• birde k800i ile k790 i telefonları geliomuş bu ay sonuna kadar ne kadara girer bunlar piyasa?
  • W810 Battery BST-37 Li-Pol 900 mAh
    http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w810-en.shtml

n70 mi? w810i mi? sizce?

Edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 17 Haziran 2006; 18:13:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: voltaire

N70

kesinlikle n70 derim ve eklerim symbiansız telefonumda var d500 ama acık olayım 6630umu ondan daha cok kullanıyorum cunku birkac işi bir arada yapamıyorsun işletim sistemsiz o yzuden n70
  • bu k750 bataryasıdır dostum
    w810'un ki li-ion
    mobile-rewiew'da yanlış yazmış veya avrupa'da li-polimer pil kullanılıyor olabilir ama Türkiye'de li-ion
  • arkadaşlar yeni n70 aldım kamera süper ses süper beni mp3 player ve radyo almaktan kurtardı, n70e kaba diyen arkadaşa burdan yuh diorum özür dileyerek cidden klas bi telefon ki hiç pişmanda değilim, ayrıca n70 ile beraber 64mb hafıza kartı ve genpatech 512mb mmc kart verdi hediyesiymiş, 512mblik mp3calar radyo kamera daha ne olsun müthiş müthiş......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyhean

arkadaşlar yeni n70 aldım kamera süper ses süper beni mp3 player ve radyo almaktan kurtardı, n70e kaba diyen arkadaşa burdan yuh diorum özür dileyerek cidden klas bi telefon ki hiç pişmanda değilim, ayrıca n70 ile beraber 64mb hafıza kartı ve genpatech 512mb mmc kart verdi hediyesiymiş, 512mblik mp3calar radyo kamera daha ne olsun müthiş müthiş......

hayırlı olsun
  • arkadaşlar hepinize merhaba..

foruma yeni üye oldum..üye olmamın sebebi de siz tecrübeli kullanıcılardan bilgi almak..

ben koyu bir nokia bağımlısıyım..şu sıralar telefonomu değiştirmeyi düşünüyorum..N70 almaya kesin kararlıydım ama burdaki sony ericson hakkında yazılan yorumları okuduktan sonra kafam çok karıştı..5 saattir bilgisayar başındayım bu sebepten..

sony ericson yazısının silinmesinden başka bu marka telefonlar için pek şikayet göremedim..ama nokia telefonlar için baya olumsuz görüşler mevcut..

şuan w810i almak için gerçekten ikna edilmeye ihtiyacım var..neden n70 değil de w810i?

kusura bakmayın 300 küsür sayfayı gezemedim, belki sorumun cevabı oralarda yazıyordu..

yardımcı olacak arkadaşlar beni büyük dertten kurtaracaklar..hepinize sonsuz teşekkürler..saygılar.

bir soru daha..k750i efsanesi dolaşıyor ortada..acaba w810i de aynı kalitede fotoğraf çekebiliyor mu?

• ßence w810i.
  • Orjinalden alıntı: stambul

arkadaşlar hepinize merhaba..

foruma yeni üye oldum..üye olmamın sebebi de siz tecrübeli kullanıcılardan bilgi almak..

ben koyu bir nokia bağımlısıyım..şu sıralar telefonomu değiştirmeyi düşünüyorum..N70 almaya kesin kararlıydım ama burdaki sony ericson hakkında yazılan yorumları okuduktan sonra kafam çok karıştı..5 saattir bilgisayar başındayım bu sebepten..

sony ericson yazısının silinmesinden başka bu marka telefonlar için pek şikayet göremedim..ama nokia telefonlar için baya olumsuz görüşler mevcut..

şuan w810i almak için gerçekten ikna edilmeye ihtiyacım var..neden n70 değil de w810i?

kusura bakmayın 300 küsür sayfayı gezemedim, belki sorumun cevabı oralarda yazıyordu..

yardımcı olacak arkadaşlar beni büyük dertten kurtaracaklar..hepinize sonsuz teşekkürler..saygılar.

bir soru daha..k750i efsanesi dolaşıyor ortada..acaba w810i de aynı kalitede fotoğraf çekebiliyor mu?

dostum bnde yeni üye oldum ama bnde senin gibi bi durumdayım.sorduğum herkes w810i ile k750 i nin kamerasının n70 den da iyi olduğunu sölediler çekimide iyiymiş.eğer symbian ve video çekimi istiorsan n70; fotoraf kalitesi ve müzik + hız istiosan w810i al derim

• bende nokia bagımlısıyım ama benım w810i nın seklı cok hosuma gıttı acıkca ne yapacagımı bılmıyorum n 73 kesın alacam zaten ama sımdı w810i ye taktım kafayı
  • yanlış hatırlamıyorumdur umarım ama k800in kamerası 3.2 (yanlışsa düzeltin) mp kamerası daha ii olacak.
  • w810 için standart pil olarak k750 nin de kullandıgı BST-37 yazıyor kendi Türkçe sitesinde
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10240
    bu pil Li-Pol dir.
    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=pp1_1_3&zone=pp&lm=pp1&pid=10376
    Heryerde mi yanns yazıyor yahu anlamadım.
    Alan arkadaslardan bu pil cıkmıyormu?

Edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostNdumb -- 18 Haziran 2006; 15:13:41 >

• Size katılıyorum Kardeşim Bende 3 gün önce böle bi soru sordum ve şuna karar verdim W810i Hem şekil olsun hem müzik kamera olsun süper bi telefon. Ama (Bu amaları hiç sevmem ama) N70 veya N-series de SYMBİAN VAR yani Eğer symbiandan hoşlanıyorsan veya daha çok kullanıcaksan N70 DERİM.
    Benim Kararim W810i oldu ve onu alıcam. Ama onla Benim kafamda yarışabilecek bir telefon var O da N73 EĞER yurtdışından N73 bulursam onu alırım AMA ŞU ANDA W810 İ BASKIN DURUYOR SAYGILARLA
  • Pek çok internet sitesinde,W810i'nin broşüründe ve PC-NET dergisinde lityum polimer pil kullandığı yazıyor. Yarın göreceğiz bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.