n80i bekleyeceğine n90 alsanda olabilir aslında ama... wi fi için diyorsan o ayrı
n70 var ztn n90 na gecmek ylnıs olur suan
arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben bu n90 sevdasını anlamıyorum.büyük bir tel,radyo yok ve özellikleri smartphone olarak n70ten iyi değilmiş.nokia club satıcısının yalancısıyım.evt iyi resim çekiyor.makrosu filan müthişte.ben hala ısınamadım şahsen
n70 varken n80e geçme sebebin ne o zaman turi
n90un ekranı-fotoğraf kalitesi ve kamerasının çalışırken kullanışlığı iyi bence n70 çok tutulmasına rağmen n90dan geride bence hatta wi fi olmasa n80 bile n90dan geride bence
şuan n80 için yorum yapmak erken bence.mobile reviewdeki incelemeleri görünce her telefon için nokia yani hayal kırıklığına uğruyor insan ama burda incelediğimizde görüyoruzki daha kaliteli
n80 resimlerinin n90dan iyi olması hayal sadece derim ama burda n80 n90 kadar çekiyor diyen insanlar olacak mı dersen evet derim
Ama Gren N90'ın fotoğraf kalitesi de o kadar süper değil ki?Her şartta K750-W800 onu geçmişti.
quote:
Orjinalden alıntı: gren
n80 resimlerinin n90dan iyi olması hayal sadece derim ama burda n80 n90 kadar çekiyor diyen insanlar olacak mı dersen evet derim
quote:
Orjinalden alıntı: gren
n70 varken n80e geçme sebebin ne o zaman turi
n90un ekranı-fotoğraf kalitesi ve kamerasının çalışırken kullanışlığı iyi bence n70 çok tutulmasına rağmen n90dan geride bence hatta wi fi olmasa n80 bile n90dan geride bence
gecme sebebim wifi ekran kalitesi ve daha hızlı olcagı kesin telin seklini cok begeniyorum ztn n80 ni bekliyodum dayanamadım n70 i aldım n70i satmak istememin sebebide 700 ytl sence ii fiyat dglmi kullanılmıs tel icin
geçen bir arkadaş n70 ile çektiği resimlerin çıktısını almıştı.aslında hepsini böyle deneyerek en iyi hangisi karar verilebilir.ben hiç bir zaman se sevmedim çünkğ bana oyuncak gibi geliyor
evet n70e iyi fiyat bir an önce sat bence ya n90 al veya n80i bekle derdimk sen zaten n80de karar kıldığına göre n80 i beklemelisin n70de devam etme bencede
n70 le devam et
Ewet n 90 fotoğraf kalitesi olarak n 70 e basar carl zeiss mercekte var ama hakikaten cok buyuk vede titreşim yok!! titreşim benim telefonda vazgeçemediklerimden dir yani titreşim yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: Quadriceps
Ewet n 90 fotoğraf kalitesi olarak n 70 e basar carl zeiss mercekte var ama hakikaten cok buyuk vede titreşim yok!! titreşim benim telefonda vazgeçemediklerimden dir yani titreşim yoksa
radyo da yok
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
quote:
Orjinalden alıntı: Quadriceps
radyo da yok
Radyo biyere kadar dostum ama titreşim yok yani 3210 dan bile tokat yiyo bu konuda 3210 sahipleri gelip okadar para verdin titreşim yokmu bu merette benim telde bile var dese ne dicen saka bi yana hakikaten titreşim önemli alıp bi titreşim motoru takarım modifiye ederim dersen o başka ama garantiden çıkar ozamanda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme