Şimdi Ara

N72 Yİ VERİP K750İ ALMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya telefonumdan çok memnunum ama k750i yi de çok beyeniyorm ne bilim işte sonbahar rüzgarları(pardn kış)çarptı herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

http://forum.donanimhaber.com/m_9069768/mpage_1/key_W700i%2CW800i/tm.htm

Hemen üstteki topici de sen açmıştın. (W700i mi W800i mi) O kadar açıklama yapmamıza rağmen W800i'yi almadın; N72 aldın. Şimdi de N72 yerine K750i almayı düşünüyorsun.

@ Unal.Korkmaz

Telefonun hoparlör sesinden mi yoksa kulaklık sesinden mi memnun kalmadın?

Autofocus (otomatik odaklama) özelliği fotoğrafta netlik ve kalite konusunda çok önemli bir paya sahiptir. Autofocusun önemi sadece makro çekimlerde ortaya çıkmıyor. (Portre, manzara vb)

• quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

yok cnm samsung alacak kadar da değil
    quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Dejavu!! Sanırım matrixte bi dalgalanma oldu
    Zamanında çok cebelleşmiştin k750imi w700mü w800mü yok n70mi filan falan diye sonra bi anda sürpriz yapıp n72 aldıydın
    O yüzden napacağın belli olmaz bakmayın bunun n72yi verip k750i alıcam dediğine gider şimdi bu samsung e900 alır apışıp kalırız

Yaa tabi tabi o zaman gider pantech alcatel filan alırsın neme lazım başımıza bela olma sonra

Annesiii buna alma başka telefon!! Alma..!! Iııı buna ııı!! Yok ona telefon melefon

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

yok cnm samsung alacak kadar da değil
    quote:

Dejavu!! Sanırım matrixte bi dalgalanma oldu
    Zamanında çok cebelleşmiştin k750imi w700mü w800mü yok n70mi filan falan diye sonra bi anda sürpriz yapıp n72 aldıydın
    O yüzden napacağın belli olmaz bakmayın bunun n72yi verip k750i alıcam dediğine gider şimdi bu samsung e900 alır apışıp kalırız

Yaa tabi tabi o zaman gider pantech alcatel filan alırsın neme lazım başımıza bela olma sonra

Annesiii buna alma başka telefon!! Alma..!! Iııı buna ııı!! Yok ona telefon melefon

• Bendede N72 var. Telefon kusursuz. Ançak bende W810i almayı düşünüyorum.

bu hafta içinde alabiliriim
  • BENCE NOKİA DAN VAZGEÇME
  • k790i de düşünebilirsin bence. K750i çok iyi ama biraz eskidi hakkaten..
  • zaten k750i nin üretimi durmuş artık alsam bi de bozulup başıma iş açacak yani parça falnda bulamıyacam
  • çok gerekli değil bence
  • nokia olsun camurdan olsun bence deişme
    bak 3310 hala satıyor aynı dönemde ki siemens c35 ve ericsson T28 in cenazesi kalkalı cok oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

N E ZAMAN NOKİA DIŞINDA TEL ALDIYSAM BİN PİŞMAN OLDUM SANA TAVSİYE KULLAN N72 YDA SAT N73 AL BAK KEYFİNE

arkadaşa katılıyorum devamlı telefon değiştiririm ama herseferinde nokia ya dönerim.tilki kürkçü hesabıNOKİA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbians -- 30 Ekim 2006; 22:15:41 >
  • arkadaşlar ben espirili olsun diye benzetmeyi tabiki abarttım ama k750 bir önceki telefonumdu joystick sorunu vardı bizzat 4 kere gönderdim servise aynen geri yolluyolardı telefonu neyse bıktım bende gittim n72 aldım yani telefonun karizmasını geçin kullanımı nokia alışkanlıgındanmı bilmiyorum ama N72 gerçekten bambaşka, k750 den tek eksigi yakın çekim resimler.. videosu mükemmel yani bide şu var bi telefondan başka ne bekleyebilirsinki
  • senın bır telefondan beklentın nedır

n72 yi ilk aldıgım zaman acayıp zorlanmıstım cunku menu tusunu bulamadım

sonra alıstım sımdı de bırakamıyorum n72 falla guzel tel.

video cekmem işim olmaz pek.

kalınlıgını dert etmıyorum pıyasada bır suru telefon var tugla buyuklugunde.

ılk aldıgımız telefonlara bakalım (2000-2002 senelerıne). cok buyuktu hatırlayın 5110 ericcson a1018 ga628. eskıye donus var sımdı

• kesinlikle değişir yeterki kamera kullanıorum diorsan ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

senın bır telefondan beklentın nedır

n72 yi ilk aldıgım zaman acayıp zorlanmıstım cunku menu tusunu bulamadım

sonra alıstım sımdı de bırakamıyorum n72 falla guzel tel.

video cekmem işim olmaz pek.

kalınlıgını dert etmıyorum pıyasada bır suru telefon var tugla buyuklugunde.

ılk aldıgımız telefonlara bakalım (2000-2002 senelerıne). cok buyuktu hatırlayın 5110 ericcson a1018 ga628. eskıye donus var sımdı

+1

• tabiki değer

çünkü n72 k750yi sadece ve sadece ve sadece video konusunda geçebiliyor
  • değiştirceksen w810i düşünebilirsin

edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 1 Kasım 2006; 13:08:16 >
  • n72de kalsan senin için daha iyi olur
  • Bir symbian telefon ile K750yi kıyaslaman büyük bir hata,
    K750 hem daha hızlı ama Jawa, hem daha kalitesiz bir malzeme yapısında.
    N72 hem daha yavas ama symbian, yani gelistirilebilir, hem daha kaliteli bir malzeme yapısında.

Nokia 7610dan sonra suan K750i kullanıcısı olarak sana sunu söyleyebilirim: N72 bir at, K750 bir essek ise, attan esege binmek gibi birsey olur..
    Tabi bu at ve esek tabirinin terside mümkündür, tamamen kullanıcının memnuniyetine bakar.
    Ama suan N72im olmasını tercih ederdim, K750 sahibi olmak yerine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gren

tabiki değer

çünkü n72 k750yi sadece ve sadece ve sadece video konusunda geçebiliyor

istersen müziği de karsılastıralım senınle orjınal programlarında

@guseva: memnun deıl mısın k750 den n72 diyorsun.
  • arkadaşım bende şu anda n72 almayı düşünüyorum bütün siteleri gezdim bütün yorumları okudum N72 ve w810i karşılaştırılıyor sitelerde (tabiki w810i k750i den kat kat daha iyi) N72 w810i den daha iyiymiş ben N72 alcam temizse telefon bana
    sat
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.