Kvk mı genpa mı? Cok iyi fiyat hem de harika bi fiyat
Devinimin KVK olması lazım.
O model o fiyata çıksın piyasadaki çoğu telefonun fiyatını önemli ölçüde aşağı çekecek ve umuyorum ki kdv siz fiyat olsun
n73 hepsinden ii
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
n73 hepsinden ii
yani n73 hepsinden iyi birde 1100 gibi fiyati varmis yemede yaninda yat
hepsini bosver K750i al
abi o fiyata inanamıyoorum
quote:
Orjinalden alıntı: nizarkan
quote:
n73 hepsinden ii
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
abi o fiyata inanamıyoorum
quote:
Orjinalden alıntı: nizarkan
quote:
n73 hepsinden ii
arkadaşlar bi daha gittiğimde verirlerse fiyat listesinin kopyasını isteyim bari
o fiyata imkanı yok eğer öyleyse borç yapar yine alırım ama kvklıysa ömürlük telefon yaws
soru için kesinlikle n73
quote:
Orjinalden alıntı: scorpyy_on
o fiyata imkanı yok eğer öyleyse borç yapar yine alırım ama kvklıysa ömürlük telefon yaws
soru için kesinlikle n73
Arkadaşım yarın bayiye gidip fiyat listesinin fotokopisini isteyeceğim verirlerse koyarım buraya. O zman belki inanırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: odysseus83
biri 800 milyon diğeri kim bilir kaç paradan çıkıcak, mantıksız şeyler sormayın, ne demek şmdi bu? corsa'mı astra'mı alsam gibi bişey
arkadas çok dogru demiş ben n72 kullanıyorum süper bir telefon başlı başına karızma ama n73 parasına göre güzel yani bu soru saçma olmuş nokiadanda aldıgım duyumlara göre n73 ün n80 den daha ucuza çıkma şansı yok dediler.yani unuda sorarım size 2 tane n72 mi alırınız yoksa n73 yada n 80 mi alısınız.N72 benim 10 uncu nokia telefonum simdiye kadarda herzaman en üt modelini çıkarçıkmaz almışimdir ama suanda fiyat farkı çok acik yani 2 mp yerine 3 mp yanında 1-2 fark koyuyorlar daha yenilikçi bireyde yok hani ama bakıyon telefonun fiyatı 2 katı.ben n80 almaktan döndüm çünkü n72 ile aralarındaki fark 2 mp yada 3mp muhabbetı bence bunun gb farklar için 2 kat para verilmez saygılar
eminim n73 için verilen 1100 fiyatı ürün elinde olmadıgı için veriyordur.ben dogma büyüme izmirli olarak bilmediyim telefoncu yok çok iyi yerlerdede tanıdıklarım var benden 0 telefon için sadece 20 ytl karla satan tanıdığım buyuk telefoncular var bu fiyat imkansız çünk n73 n80 in özelliklerinin tümüne sahip üstelik artı olarakta Carl Zeiss lense sahip n80 1400 e satılıkken bu telefonun 1500 dan asagı gelmesi benc olanaksız clıp nokiadan tanıdıklarımda dogruladı ve n80 den daha ucuz olamıyacagını söyledi telefon seri seklde satısa geçmedi ama bence çok heveslenmeyin 1100 fiyata ben inanmiyorum o fiyatta çıkacağına
quote:
Orjinalden alıntı: MySTyLE
eminim n73 için verilen 1100 fiyatı ürün elinde olmadıgı için veriyordur.ben dogma büyüme izmirli olarak bilmediyim telefoncu yok çok iyi yerlerdede tanıdıklarım var benden 0 telefon için sadece 20 ytl karla satan tanıdığım buyuk telefoncular var bu fiyat imkansız çünk n73 n80 in özelliklerinin tümüne sahip üstelik artı olarakta Carl Zeiss lense sahip n80 1400 e satılıkken bu telefonun 1500 dan asagı gelmesi benc olanaksız clıp nokiadan tanıdıklarımda dogruladı ve n80 den daha ucuz olamıyacagını söyledi telefon seri seklde satısa geçmedi ama bence çok heveslenmeyin 1100 fiyata ben inanmiyorum o fiyatta çıkacağına
N73 de N80 de olan bütün özellikler var demişsin. W-Lan büyük bi eksiklik değil mi??? Zahmet olmazsa zamanın olduğunda bi piyasa araştırması yaparsan ben ve diğer arkadaşlarım memnun oluruz Devinimin birçok yerde şubesi var. Bi de oraya sorarsan iyi olur.
niye inanmıyorsunuz o fiyata çıkacağına. bence çokta normal. Hatta fazla bile.
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
quote:
Orjinalden alıntı: scorpyy_on
soru için kesinlikle n73
Arkadaşım yarın bayiye gidip fiyat listesinin fotokopisini isteyeceğim verirlerse koyarım buraya. O zman belki inanırsınız
Merakla bekliyor olacağız
kesinlikle N73
birazdan karsıyakaya gidip o telefoncuya bi bakayım fiyat oylemi gercekten.
Uzun yılar nokia kullandım, ama samsungun p850 si ni görünce hemen kara verdim 6230i yi başkasına verdim ve p850 aldım. Tavsiye ederim. İnsanlar sürekli nokia kullandıklarından diğer marka tel. menülerine yabancılık çekiyorlar. Bence p850 al harika bi makina.
quote:
Orjinalden alıntı: erhan2810
birazdan karsıyakaya gidip o telefoncuya bi bakayım fiyat oylemi gercekten.
erhan2810 gittinmi sormaya? senden önce davrandım ve tekrar sordum liste fiyatı KDV dahil 585euro. Listenin fotokopisini veremeyeceklerini söyledi